|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
6800GT: leadtek ili gainward
dakle, sutra idem po karticu, odluka je još uvijek nestabilna, pa me zanima da li je leadtek koji je jeftiniji 300Kn bolja investicija, ili se skuplji gainward ipak isplati |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Lich
Datum registracije: Jun 2004
|
Mislim da je ovo fakat 17. put da se pita koja je bolja od te dvije ali ajd dobro: LEADTEK, to ce ti reci 99% usera ovog foruma. p.s. Enjoy ![]()
Athlon64 3400+ 512kb/ABIT K8V MAX3 2x WD RAPTOR 36gb@RAID 0 Pioneer DVD+RW d.l. + Lg DVD-rom Leadtek 6800gt@400\1100 2x 512 ddr Kingmax, 433Mhz Chieftec,Midi DRAGON+Antec 550w Samsung 19" Dynaflat SM997DF SB Live! 5.1 + Creative 5.1 P580 2001:22,236/2003:12,429/2005:5,344 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Marry me, Bill!
Datum registracije: Sep 2004
|
leadtek. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Uzeo sam Asus V9999 Gamer Edition jer je cijena bila 3400, a i kartica stvarno izglrda impozantno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
za samo 3400?gdje to???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
http://www.hgspot.hr/komponente.aspx?grupa=10 jos uz onaj popust srijedom ispadne ti 3251 kn a ak ti se neda cekat do srijede potrazi na http://www.nabava.net/katalog/pocetna.php di je najjeftinije... makar mi jos uvjek nije jasno zasto bi neko to uzeo preko GTice... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
the luda ribetna
|
zasto sto se da totalno odkljucat sa novom rivom....i zato sto bez modanja i otkljucavanja(samo OC) dere ultru ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Sruk
|
Mislim da si fulao sa karticom. Ja uvijek kad je moguće preferiram ASUS ali Gamer Edition ima samo 12 Pajpa, dobro se clocka ali sa 4 pajpa manje i lošije radi od Leadteka. Svi znamo da je ASUSova serija 6800 najljepša i s možda najvećim bundleom ali mislim da će se mnogi složiti da je bolje uzeti bolje perfrmanse nego dobar izgled jer kad nešto bude lošije radilo neće ti biti važno što ona ljepo svjetli u kutiji. Uostalom zašto nisi uzeo jeftiniji Leadtek???????:confused: |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
ja bih osobno isto uzeo leadteka kad je nvidia u pitanju... a o izgledu možemo polemizirat godinu dana... meni se naprimjer sve te kartice&stuff s ledicama gade... ali opet netko pada na to... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
|
Citiraj:
Eh, možda i je malo slabija, ali gotovo zanemarivo, no bez problema radi na 430/1150 vraćajući savršene rezultate u 3Dmarku, Doom3 i FarCry doslovno lete, o ostalim igrama neću ni pričat...i na kraju što se tiče brzine/proizvođača, po meni, bolje uzet usavršen proizvod "niže" klase nego najjeftiniji iz visoke klase. Sama kvaliteta izrade karice je za 10, bundle je i više nego odličan, a nekoliko postotaka 3Dmarka ili 3fps u igrama manje je totalno nebitno u odnosu koliko je asusova kartica kvalitetnija od ostalih ![]() ![]() btw: pogledajte malo test kartice tu ne pcekspertu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
the luda ribetna
|
to sam im i ja reko...vidio sam karticu i imam lead.... i izgled asusice je bolji....lead ima zeleni pbc,zauzima 2 porta itd itd...a ova se da nabrijat da dere ultru...pa mi ti reci kaj se vise isplatit...jos ak flesh napravis na ultru bez frke dobijes utru extreme... a ova 4 pajpa...to se da otkljucat...makar i netreba... brijem da sad kad bum kupio novi komp ide unutra bas ta asusica... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
Datum registracije: Jan 2004
|
Roller... ajde nabaci rezultate uz frkvencije... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Sruk
|
Ako ćeš imat sreće sa otključavanjem ona 4pajpa, javi! A u vezi overclocka, Leadtek isto ide preko ultre,al 16 pajpa, i ono oko kvalitete je bullšit jer ASUS je ali ne puno kvalitetniji od leadteka, to uopće ne osjetiš.Ja gdje god mogu kupim ASUSov proizvod, ali bilo bi glupo kraj bolje, a jeftinije kartice izabrat drugu. Na testu PCeksperta kažu da je Leadtek GT bolji i ti mi kažeš da idem to pogledat. Kužiš skupo si platio izgled, a mogo si kupit neonkicu il neki drugi svjetleći objekat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
the luda ribetna
|
znam gt je bolji zbog pajpova.....imam ju...i mrcinski ide klok...sve 5...al meni nejde prek 405 gpu.... a ovoj bez beda ide na 430 ![]() zamisli da to modas na ultru....wow baby... ![]() al meni je glavno da mi grafulja ne zauzima pci port ![]() jer puno kartica..a sad kanim stavit i scsi gore....(e da ima neko iskustva s time???) |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Danas sam kupil novi PC-Play, au njemu piše ovako! asus v9999GE proglašen je za best buy, a oni su naveli cijenu od 2431kn ,a ne 3400kn(MSan) kolko ju je platil Roller!! Dal je tolko pala cijena ili su oni krivo napisali? |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Krivo napisali najvjerojatnije. Nema šanse da V9999 GE košta ispod 3000 kn. Nego Roller, jesi probao otključat kartu sa Riva Tunerom?? Baš me zanima da li se može i da li nakon otključavanja možeš održat visoki overclock. Za one koji se dvoume između Leadteka i Gainwarda: Baš sam danas završio sa testiranjem Gainwardice. Full dobro zgleda, ali je strašno bučna i ne da se baš ocat. Jedini plus osim izgleda je što dolazi defaultno clockana na taktove Ultre. Meni osobno to ništa ne znači, ali neiskusnim korisnicima je killer feature. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Kad smo kod ASUS-a uopce mi nije jasno gluificiranje tog branda, sve sto sam ikada imao od ASUS-a je ispalo tesko smece (od przilice 8x kojoj je 4x bio vrhunac do extra ploca) i smjestam tu firmu uz rame MANLI-u, tko voli nek izvoli meni se gadi |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
Ja sve što sam imao od asusa, bilo je nevjerojatno dobro, vrijedi te pare svakako, kvaliteta ja A1, izgled uvjek solidan i uz sve se uklapa, duuugootrajnost svih asusovih komponenti...... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Ja imam Asus TUV4X matičnu za celerona 1GHz i nikad nikakvih problema, nije bilo problema ni s Asus ISDN adapterom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Sruk
|
Ja sam prošao kroz P4PE,P4P8X-SE,Pržilice, fx5200 magic,stare kartice sa Rivinim čipovima i nikad me ASUS nije ostavio na cjedilu, prije će sve otić u kurac, al ASUS će i dalje radit.To je brand koji najviše cjenim, al GE smatram malim promašajem. Inače što god da kupiš i na tome piše ASUS to će te stvarno služit i opravdat svaki novac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
|
Ne znam...možda je nekima važan svaki fps, no meni grafa radi savršeno, još na Asusovoj K8N Deluxe ploči sa A64. Sve 5...FarCry radi savršeno, Doom3 radi savršeno, i zaboli me što nekom radi na 81 dok meni radi na 79fps-a ili što netko ima 463 boda jači 3Dmark...važno je da igre rade glatko, a po meni, ako ne znaš što je dobro, pitaj što je skupo, premda sam se okomio na leadtek, asus je definitivno boljeg layouta i moj izbor, a kome se sviđa više neka druga grafa nek si ju kupi, ja zadovoljan...a vi polemizirajte ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
![]() Reci ti meni jesi ti nju otključao ili ne? :clap: |
|
![]() |
![]() |