Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 13.02.2009., 21:33   #1
tuljan
Premium

Datum registracije: Feb 2008
Logitech G51 šum

evo sad su ubodeni logitech g51, sve spojeno, 5.1 prepoznat, rade svi zvucnici ali se cuje jak šum. Dali može biti da je to do produžnog kabela od struje koji je malo ostariji pa mu je vjerojatno uzemljenje nikakvo jer pretpostavljam da je do uzemljenja.. Kako to riješiti ?
tuljan je offline   Reply With Quote
Staro 14.02.2009., 13:01   #2
bobby22
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2008
jesi mozda ponovo spajao to?--Meni je jednom slicno bilo na pojacalu.Probaj tamo gdje ti je produzni samo okrenut kabel(znaci obrnuto nego je sad zabodeno u produzni)..
--A dalje ak nije neznam..mozda da napises kad je to pocelo i jesi dirao sto
bobby22 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 15.02.2009., 13:50   #3
tuljan
Premium

Datum registracije: Feb 2008
sad je spojen chinchem i sve radi bez suma, znaci vjerojatno zvucna ili sto ? otala je struja isto spojena samo je prebaceno na chinch, svi zvucnici rade, naravno stereo i bez suma je. Šumi samo kad je spojeno preko 3.5mm jackova. Procedura je bila ovakva, spojeni su jackovi svaki na svoju boju, na kompu kliknuto koji je koji zvucnik i to je to. Pustim muziku i prvo je samo na zadnja dva šumilo da bi se kasnije prebacilo i na prednje i centar, a vjerojatno i sub. Također se na zvučnicima čulo kad vrtim onaj kontroler od zvučnika, čuju se "zupci" kako okrećem. Onda sam spojio preko chincha i radi bez šuma, sve 5. E sad, kako da ja to spojim u 5.1 da šljaka kako treba ?
tuljan je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno