|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
PC INPUT (RGB)
Ovako na samsung crt televizoru 82 cm imam jedan konektor uz one standarne a piše pc input (rgb) jel to znači da mogu spojiti svoj komp tj. s graf. kartice pomoću vga kabla na taj konektor jer mi taj pc input konektor izgleda kao onaj na grafičkoj kartici...nije mi jasno za šta je taj konketor?? hvala... i ako je moguće takva konekcija a mislim da je, kakva je kvaliteta takvog prikaza na crt televizoru u odnosu na standardni tv-out tj s-video?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Da, možeš spojit s graf. kartice pomoću vga kabla na taj konektor. A da pogledaš uputstvo od telke?. Uputstvo moraš povirit i kako bi vidio podržane rezolucije kako bi ih namjestio u postavkama grafičke. Kvaliteta dobivene slike bi trebala biti veća tj. bolja u odnosu na s-video. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Pozdrav svima. Imam spojen na taj način laptop s Sharpovim lcd full hd televizorom (znači preko rgb utora) i imam sve (sliku, zvuk) međutim kada preko npr. bs player na laptopu pokrenem film i ubacim titlove na lcd vidim samo titlove ali ne i sliku filma. Onako ekran je crn a titlovi idu. Ako neko može pomoći bio bih mu zahvalan. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|