Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 12.02.2009., 16:06   #1
Baya69
Registered User

Datum registracije: Feb 2009
kvalitetan mp3 player

Ljudi kupujem kvalitetan mp3 player.
uvjeti:
oko 1000kn
kvalitetan zvuk
sony

hitno mi je!!!!
Baya69 je offline   Reply With Quote
Staro 12.02.2009., 17:30   #2
Vendetta
Premium
Moj komp

Vendetta's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Najskuplji sony-ev i je oko 1000 kn
SONY NWZ-S639FB

Alternative

APPLE iPod nano (svi ostali na trzistu se trude konkurirat njemu)

Samsung YP-P2JQW
SanDisk Sansa View
Creative ZEN Mozaic
Vendetta je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 12.02.2009., 22:36   #3
tomek@vz
Premium
Moj komp

tomek@vz's Avatar

Datum registracije: May 2006
Sony definitivno....od jučer sam ponosni vlasnik S638 i mogu samo reći da sam prezadovoljan.Zvuk je čist,sa odličnim spektrom čujnosti i nema šuma.Kvaliteta videa također tip-top.Jedina zamjerka su sluške koje su ok ali tek kad staviš nešto bolje shvatiš koliki potencijal player ima. Ja ga slušam na KOSS PortaPro i mogu samo reći da ga ne mijenjam dok ne prdne do kraja.
tomek@vz je offline   Reply With Quote
Staro 13.02.2009., 08:29   #4
Baya69
Registered User

ok ekipa hvala na savjetima!! ali ja bih nešto tipa:http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=027392 znači ne treba mi s video playerom zato što imam neki malo lošiji mp4 i to mi je ok.ovoga gore bih uzeo odmah ali ga trenutačno nema u hg spotu.Uglavnom spreman sam dati soma kuna za takvo nešto zato što mi je kvaliteta zvuka jako bitna,pa kao bi mi mogli predložit neke dučane s takvim mp3-om.E da corbis mi nemojte predlagat jer su me seronje sjebale.....dogovorio sam se s njima da će narućit jedan koji sam ja htio i da bi mi frajer jučer nazvao i reko e nemože taj(iz neznam kojih razloga) da li hoćete neki drugi...stero sam ga u kurac!!!!!
Hvala!!!!
Staro 13.02.2009., 10:17   #5
tomek@vz
Premium
Moj komp

tomek@vz's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor Baya69 Pregled postova
ok ekipa hvala na savjetima!! ali ja bih nešto tipa:http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=027392 znači ne treba mi s video playerom zato što imam neki malo lošiji mp4 i to mi je ok.ovoga gore bih uzeo odmah ali ga trenutačno nema u hg spotu.Uglavnom spreman sam dati soma kuna za takvo nešto zato što mi je kvaliteta zvuka jako bitna,pa kao bi mi mogli predložit neke dučane s takvim mp3-om.E da corbis mi nemojte predlagat jer su me seronje sjebale.....dogovorio sam se s njima da će narućit jedan koji sam ja htio i da bi mi frajer jučer nazvao i reko e nemože taj(iz neznam kojih razloga) da li hoćete neki drugi...stero sam ga u kurac!!!!!
Hvala!!!!
Lakše malo s jezikom...a drugo-zbilja ne vidim smisla davat soma kuna za mp3 player.
tomek@vz je offline   Reply With Quote
Staro 13.02.2009., 12:35   #6
Baya69
Registered User

mani ima.ako znate koji dućan samo dajte!!!
Staro 14.02.2009., 15:15   #7
quazar912
Premium

quazar912's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor tomek@vz Pregled postova
Lakše malo s jezikom...a drugo-zbilja ne vidim smisla davat soma kuna za mp3 player.

a koliko da ide za mp3 player a da valja, jer svi oni kinezi i "no name" ne vrijede ni trenutka vremena slušanja na tome...tako da je Sony odličan izbor a ne mora bit mp4 player, može i onaj foto walkman, košta cca 600kn i odličan je!

pun mi je već k*** svih tih škrtica koji trube da ne vrijedi dat 10 000kn za LCD/plazmu ili 3000kn za AV rec (nego kupe all-in-one- woender za 600 kn) ili 5000 za poštene zvučnike...a onda ovdje pitaju kad im neka funkcija ne radi... (kao onaj sa kućnim kinom Kvadro)...
quazar912 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno