|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
kvalitetan mp3 player
Ljudi kupujem kvalitetan mp3 player. uvjeti: oko 1000kn kvalitetan zvuk sony hitno mi je!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Najskuplji sony-ev i je oko 1000 kn SONY NWZ-S639FB Alternative APPLE iPod nano (svi ostali na trzistu se trude konkurirat njemu) Samsung YP-P2JQW SanDisk Sansa View Creative ZEN Mozaic |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Sony definitivno....od jučer sam ponosni vlasnik S638 i mogu samo reći da sam prezadovoljan.Zvuk je čist,sa odličnim spektrom čujnosti i nema šuma.Kvaliteta videa također tip-top.Jedina zamjerka su sluške koje su ok ali tek kad staviš nešto bolje shvatiš koliki potencijal player ima. Ja ga slušam na KOSS PortaPro i mogu samo reći da ga ne mijenjam dok ne prdne do kraja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
ok ekipa hvala na savjetima!! ali ja bih nešto tipa:http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=027392 znači ne treba mi s video playerom zato što imam neki malo lošiji mp4 i to mi je ok.ovoga gore bih uzeo odmah ali ga trenutačno nema u hg spotu.Uglavnom spreman sam dati soma kuna za takvo nešto zato što mi je kvaliteta zvuka jako bitna,pa kao bi mi mogli predložit neke dučane s takvim mp3-om.E da corbis mi nemojte predlagat jer su me seronje sjebale.....dogovorio sam se s njima da će narućit jedan koji sam ja htio i da bi mi frajer jučer nazvao i reko e nemože taj(iz neznam kojih razloga) da li hoćete neki drugi...stero sam ga u kurac!!!!! Hvala!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
mani ima.ako znate koji dućan samo dajte!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() a koliko da ide za mp3 player a da valja, jer svi oni kinezi i "no name" ne vrijede ni trenutka vremena slušanja na tome...tako da je Sony odličan izbor a ne mora bit mp4 player, može i onaj foto walkman, košta cca 600kn i odličan je! pun mi je već k*** svih tih škrtica koji trube da ne vrijedi dat 10 000kn za LCD/plazmu ili 3000kn za AV rec (nego kupe all-in-one- woender za 600 kn) ili 5000 za poštene zvučnike...a onda ovdje pitaju kad im neka funkcija ne radi... ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|