|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
W910i problem
Kupio sam u vipu w910 i mobitel se restartira u multimediji sam od sebe,a drugi problem je da se totalno ugasi pri otvaranju mobitela. E sad me zanima jel jos netko imo problema s tim mobitelom? Mobitel je star 2 tjedna i bio je na servisu vec,dobio sam papir da su zamjenili sve zivo ali sve je ostalo isto. Kad sam otiso ponovo u vip i trazio novi mobitel rekli su sve sto mogu napravit je poslat ga ponovo na servis. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
A salji opet na servis onda ako je to jedino moguce . Iako ne kuzim kako je moguce da je star dva tjedna a da je vec bio na servisu i da su sve promijenili , trebao si taj prvi put odmah traziti novi uredjaj ako si ga reklamirao u roku par dana od kupnje . |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Sad je star tocnije nekih 18 dana,reklamiro sam ga nakon 8 dana,i 10 je bio u servisu. Kad sam trazio novi prije servisa rekli su da oni nemaju nista s tim,da sonyercisson mora odlucit hoce li mi zamjenit ili ne. Zvao sam sonyericsson sluzbu za korisnike i kazu da tek kad mobitel treci puta dodje sa servisa i ne radi imam pravo na novi, ili ako ga ne poprave u roku od 15 dana,sto se nece dogodit jer oni posalju ovako neispravan pa se ograde od tog ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Probaj opet u Vipu , ovo je apsurd da ga imas 18 dana a 10 dana je bio na servisu , dakle vise je bio u servisu nego kod tebe . |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Đizus
Datum registracije: Aug 2006
|
Nema ti tu pomoči, to je takav mobitel! Isti problem sam imao kada sam kupio mobitel početkom prvog mjeseca, stalno se resetirao, a ponekad i gasio, odnio sam ga u vip i oni mi dali drugi ali niti taj nije bolji… malo sam proguglao i vidio da puno ljudi ima istih problema, a nitko nezna kako riješiti taj isti problem.
![]() |
#7 |
Registered User
|
Da,i ja sam malo pogledo na google i vidim da ljudi kazu kako ima neku bug u software-u pa se restartira nekad. Tako da to vjerovatno ni nece otklonit,ali odnjeo sam na servis opet da mi rijese da se ne gasi svaki drugi put kad ga otvorim jer mi to stvarno nema smisla,hocu se javit on se ugasi :-) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|