|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Creative gigaworks G500
Bok svima. Zanima me vase misljenje o ovim zvucnicima. Dosta sam citao po netu o njima i u pravilu su ljudi zadovoljni zvukom, ali ono sto me malo plasi je pregrijavanje pojacala na woferu, pa se ljudi zale da im u pocetku se znaju gasiti random, a nakon nekog vremena ode skroz. Sad ima i za to nekih rjesenja po netu, ali nemres nis dirati dok su pod garom, a ja jako ne volim da mi se nekaj pregrijava. Trazio sam neki thread o njima na forumu, ali nisam nista nasao. Molio bih vas za vasa iskustva s doticnima. Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Metaldiran od rođenja
Datum registracije: Sep 2008
|
pa stavi cooler.... :-)))))) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Ma stvit cu cooler, samo da nadjem dodatak za montazu na G500 socket ![]() Pa zar nitko na forumu nema neka iskustva s doticnima... mozda ih je netko cuo kod frenda ili kod frendovog frenda ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Sorry kaj opet bumpam temu... necu vise, ali kaj stvarno nitko nema nis za reci o tim zvucnicima... pa nemrem vjerovati da bas nitko ne zna nis o njima.... ak nis drugo, ako netko ima doma i T40 gigaworkse nek nesto bar o njima kaze... Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Re-Registered User
Datum registracije: Apr 2006
|
Imam ti 250D, to ti je samo 2.1 umjesto 5.1. Frljim ih cesto i ama bas nikad se nije ni pregrijao ni nista. Ne znam, mozda je to pregrijavanje samo do 5.1 modela. Ali ovisi di ljudi drze woofer. Meni je recimo skroz do zida /5-10cm/ i eto, samo je jako vruc po ljeti, a po zimi taman grije noge ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|