|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
mp3 album u APE i CUE formatu
Skinuo sam nekoliko albuma s torrenta i u svakom pojedinom folderu (albumu) su dva fajla - APE i CUE (oba su nazvani CDImage). Ovaj APE mogu bez problema prebacit u mp3 sa dbpoweramp-om ali onda su sve pjesme s tog albuma spojene u jednu! A opet kad otvorim CUE sa PowerISO programom ljepo se pokažu sve pjesme odvojeno kao na cd-u. - Taj CUE ne mogu mountat ni sa powerISO virtual driveom ni sa deamon pro tools. Ne prepoznaje format - Ne mogu ni convertirat u neki drugi image! Opet problem s formatom - Kad odem na extract i za wav i wma opciju, prebaci mi pjesme odvojeno ali kad pokrenem pjesmu u nekom playeru ili tako prebačenu konvertiram u mp3 - čuje se samo noise. - Sa programom Monkey's Audio ne mogu konvertirat pjesme da mi budu odvojeno, nego prikazuje samo kao jedan fajl. Molim Vas pomagajte, imam na desetke takvih albuma i samo mi lape na kompu ![]() ************** Evo kak to izgleda EDIT BY MOD: Slike preko 50 kB u thubnail i ne moraju svi znati što skidaš... http://forum.pcekspert.com/faq.php Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 07.02.2009. u 12:30. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|