Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 29.07.2009., 14:12   #1
billythekid
Registered User

Datum registracije: Jul 2009
sprzeni data cd mogu samo slusati na dvdu , na liniji mi ne radi

hi
sprzio sam 4 glazbena albuma na cd kao DATA file, posto mi onda tako puno vise glazbe stane na cd(ako przim kao audio file mogu prziti muziku samo do 80 minuta),pjesme su u mp3 formatu
taj cd mogu sada slusati na dvdu , ali kada ga ubacim u liniju ne radi,ne moze ga se slusati.prije nego sto mi pocne prva pjesma na dvdu , na televiziji mi se pojavi natpis mp3 i wma, sada neznam sta mi znaci taj wma kada sam pogledo na kompu i sve stvari su u mp3 formatu
inace su mi prije sprzeni cdi koji su bili u mp3 formatu kao audio file na liniji najnormalnije radili i linija je skroz u redu posto ostalo super radi
sada me zanima zasto taj cd kada je u data obliku ne mogu slusati kada ga u liniju stavim , da li trebam nesto konvertirati ili sta
pozdrav
billythekid je offline   Reply With Quote
Staro 29.07.2009., 14:51   #2
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
WMA = Windows Media Audio, lossy format audia (kao i mp3), ali izmišljen i 'guran' od strane Microsofta.
Našao sam jednu kontradikciju, pa mi to malo razjasni. Kažeš da si sada snimio mp3 kao data file. Ok. U trećem pasusu govoriš da si prije pržio 'u mp3 formatu kao audio file'. To neće ići. Ili je mp3 (data file; 1min=1Mb@128kbs/44kHz) ili je audio (wav; 1min=10Mb). Oboje ne može. Ako je prije bio wav, a sada je mp3, možda linija ne podržava mp3.
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno