|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2009
|
sprzeni data cd mogu samo slusati na dvdu , na liniji mi ne radi
hi sprzio sam 4 glazbena albuma na cd kao DATA file, posto mi onda tako puno vise glazbe stane na cd(ako przim kao audio file mogu prziti muziku samo do 80 minuta),pjesme su u mp3 formatu taj cd mogu sada slusati na dvdu , ali kada ga ubacim u liniju ne radi,ne moze ga se slusati.prije nego sto mi pocne prva pjesma na dvdu , na televiziji mi se pojavi natpis mp3 i wma, sada neznam sta mi znaci taj wma kada sam pogledo na kompu i sve stvari su u mp3 formatu inace su mi prije sprzeni cdi koji su bili u mp3 formatu kao audio file na liniji najnormalnije radili i linija je skroz u redu posto ostalo super radi sada me zanima zasto taj cd kada je u data obliku ne mogu slusati kada ga u liniju stavim , da li trebam nesto konvertirati ili sta pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
WMA = Windows Media Audio, lossy format audia (kao i mp3), ali izmišljen i 'guran' od strane Microsofta. Našao sam jednu kontradikciju, pa mi to malo razjasni. Kažeš da si sada snimio mp3 kao data file. Ok. U trećem pasusu govoriš da si prije pržio 'u mp3 formatu kao audio file'. To neće ići. Ili je mp3 (data file; 1min=1Mb@128kbs/44kHz) ili je audio (wav; 1min=10Mb). Oboje ne može. Ako je prije bio wav, a sada je mp3, možda linija ne podržava mp3.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|