|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Preporuka mobitela za curu (Samsung F480 ili neki drugi)
Imam u planu kupit curi za rođendan mobitel upao mi je u oko Samsung F480 , cijena mi je ok ,kakav vam se cini taj mobitel ima li netko iskustva s tim?? Ako netko ima neku bolju preporuku neka slobodno rece, ali da bude slajder i da je tanji ,da nije bloketa neka. Zadnje izmijenjeno od: AnG. 29.01.2009. u 00:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Ja sam nakon dosta sony ericsson mobitela nedavno nabavio f480 i nisam mu nasao nijednu manu, treba malo da senaviknes na to da nemas tastera nego pipas po ekranu ali kasnije se pitas kako uopste koristiti normalan mobitel, kamera mu je solidna nije kao na SE modelima najvis esto nema pravi blic nego diode ali meni nesmeta jer imam dva digitalna aparata tako da mi foto aparat na mobitelu sluzi samo za slike pozivatelja.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
To sam tek kasnije vidia da je cijeli na "touch" tako i tipkovnica sada neznam koliko je to pametno za curu mi jer ima nokte pa da nebi izgrebala ekran,neznam da li se ekran brzo ogrebe ,je li osjetljiva plastika ? Koristim vip pa sam gleda na vipnet.hr mobitele i taj mi je onako bia solidan ,cijena ok ,ostali su ili preskupi ili onako mi se pari da joj se nece svidit |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Pa nece valjda sa noktima po ekranu grepsti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Zena mi ima u900 soul i stvarno je ekstra telefon, sto se tice f480 nije osjetljiv ali ipak nokti nesto nisam siguran da bi to prezivio.
![]() |
#6 |
Premium
|
to sta se tice navlaka to je dobra stvar, Samsung U900 nije bas jeftiniji skuplji je ,ali dobro izgleda, dobar je mogao bi i on uci u izbor jos cu vidit |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Hejter
|
Citiraj:
F480:http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=165...2&idphone=1384 U900:http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=165...2&idphone=1384 sve cijene su nize , i nova i produzenje pretplate i sam uredjaj . ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Krivo sam bia gleda onda ,gleda sam na nekim drugim stranicama pisalo je oko 3000kn , dobri su mobiteli tako da cu vidit ,a oce li sta padat cijene tih mobitela jer sada samo gledam i informiram se da znam koliko para trebam skupit i imat do 4mjeseca jer tada planiram kupovat |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Hejter
|
Pasti ce , kao sto i vecina stvari padne s vremenom , a i akcije se pojave , i novi i bolji modeli ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
črna jetra
Datum registracije: May 2008
|
cuj, ja imam f480 evo vec 4 mjeseca, i ima samo jednu crticu na ekranu, i to jer sam ga bez poklopca nocil u trapericama sa kljucevima, kovanicama i par šerafa u istom džepu... al stvarno je mala crtica ![]() inace s njim dobijes i drugi poklopac kojim se preklopi/zaštiti ekran...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
a gle onda joj uzmes g810 i to je to. ovaj nesto mrvicu jeftini. a mob je sasvim ok. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|