|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Sony Ericsson W980 misljenje
moze misljenje ljudi koji imaju doticni. razmisljam da ovoga uzmem u tele2 na produzenju pretplate. btw vidio sam na netu da su u njemu u nekim zemljama deaktivirali FM predajnik? jel i kod nas tako? druga 2 moba koja gledam su SE K850i (mislim da ovaj otpada jer mi je glavna dodatna namjena slusanje MP3, a ovaj je vise okrenut slikanju zar ne?) i SE W910i. kakve su slusalice koje se dobiju uz ova dva walkmen-a i dali se dobije adapter za mini jack? hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Istina je da je k850i vise okrenut prema slikanju, no ima dosta dobar player i slusalice su mu odlicne. Meni su vec otpale one gumice koliko ih koristima. Zvuk je na k850i također odlican. No ako iskljucivo traziv walkman onda bolje nemoj uzeti k850. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() jako me zanima ovo u vezi "diseblanja" FM transmitera. 100% sam siguran da nece u ducanu imat pojma o cemu pricam kad odem vidjet taj mob ovih dana ![]() update: evo jucere bio pogeldat mob i naravno nisu mi ga htjeli upalit pa ga necu najvjerovatnije ni kupit. to mi je naprosto zacudujuce da nemaju izlozbeni primjerak za pokazivat no dobro. pitao za FM predajnik and guess what, nemaju pojma :-). pozdrav. Zadnje izmijenjeno od: geronimo_2. 05.02.2009. u 16:41. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|