Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 03.02.2009., 14:23   #1
geronimo_2
Premium
Moj komp

geronimo_2's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Sony Ericsson W980 misljenje

moze misljenje ljudi koji imaju doticni. razmisljam da ovoga uzmem u tele2 na produzenju pretplate.

btw vidio sam na netu da su u njemu u nekim zemljama deaktivirali FM predajnik? jel i kod nas tako?

druga 2 moba koja gledam su SE K850i (mislim da ovaj otpada jer mi je glavna dodatna namjena slusanje MP3, a ovaj je vise okrenut slikanju zar ne?) i SE W910i.

kakve su slusalice koje se dobiju uz ova dva walkmen-a i dali se dobije adapter za mini jack?

hvala
geronimo_2 je offline   Reply With Quote
Staro 03.02.2009., 14:33   #2
Newmie
Premium

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor geronimo_2 Pregled postova
moze misljenje ljudi koji imaju doticni. razmisljam da ovoga uzmem u tele2 na produzenju pretplate.

btw vidio sam na netu da su u njemu u nekim zemljama deaktivirali FM predajnik? jel i kod nas tako?

druga 2 moba koja gledam su SE K850i (mislim da ovaj otpada jer mi je glavna dodatna namjena slusanje MP3, a ovaj je vise okrenut slikanju zar ne?) i SE W910i.

kakve su slusalice koje se dobiju uz ova dva walkmen-a i dali se dobije adapter za mini jack?

hvala

Istina je da je k850i vise okrenut prema slikanju, no ima dosta dobar player i slusalice su mu odlicne. Meni su vec otpale one gumice koliko ih koristima. Zvuk je na k850i također odlican. No ako iskljucivo traziv walkman onda bolje nemoj uzeti k850.
Newmie je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 03.02.2009., 14:42   #3
geronimo_2
Premium
Moj komp

geronimo_2's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor Newmie Pregled postova
Istina je da je k850i vise okrenut prema slikanju, no ima dosta dobar player i slusalice su mu odlicne. Meni su vec otpale one gumice koliko ih koristima. Zvuk je na k850i također odlican. No ako iskljucivo traziv walkman onda bolje nemoj uzeti k850.
pa ono, prva glavna namjena (nakon telefoniranja jelte ) mi je slusanje zike. nikakav dodatni software i igranje igrica me ne interesira uopce. slikao bi jako malo kao i do sada jer ipak te slike nisu nesto i imam fotic sastrane ionako kad negdje idem ciljano.

jako me zanima ovo u vezi "diseblanja" FM transmitera. 100% sam siguran da nece u ducanu imat pojma o cemu pricam kad odem vidjet taj mob ovih dana .

update:
evo jucere bio pogeldat mob i naravno nisu mi ga htjeli upalit pa ga necu najvjerovatnije ni kupit. to mi je naprosto zacudujuce da nemaju izlozbeni primjerak za pokazivat no dobro. pitao za FM predajnik and guess what, nemaju pojma :-).

pozdrav.

Zadnje izmijenjeno od: geronimo_2. 05.02.2009. u 16:41.
geronimo_2 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno