Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > AMD
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 24.10.2004., 23:16   #1
koki
Registered User

koki's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
MSI & AC97 v2.3

Imam MSI K8N NEO Platinum i naravno na njoj integ. AC97 v2.3 zvucnu. Sve je radilo OK dok jednom prilikom nisam skuzio da mi fale niski tonovi. sto vise pojacavam slusalice ili svucnike to su glasniji srednji i visoki tonovi a bas se gotovo izgubi. imam na drugom kompu isto tako AC97 zvucnu i ona se tako ponasa od samog pocetka. Prije mi je sve radilo ok i odjedanput to sranje. neznam jel problem s plocom ili s nekom od aplikacija koje koristim. rusio sam windowse i isto. garancija vrijedi ali neda mi se sve cupati van i nositi u docan da mi daju drugu. ako netko zna u cemu bi mogao biti problem neka kaze.
koki je offline   Reply With Quote
Staro 24.10.2004., 23:24   #2
Roller
Premium

Datum registracije: Nov 2003
AC97 nije zvučna, nego standard koji određeni čip/zvučni emulator mora zadovojavat da bi imao istu oznaku!
Možda ovisi o čipu na ploči, možda o tome kako kvalitetno su napravljeni vodovi na ploči, kakvi su periferni kondenzatori...niski tonovi najviše pate na "karticama" na ploči baš radi loše izvedenih vodova! E sad, može bit razlike od pojedinačne ploče do druge, ili općenito, između različitih ploča. Jako relativna stvar!
Roller je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 25.10.2004., 00:06   #3
koki
Registered User

koki's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
hm. dobro, covjek uci cjeli zivot. no kako objasnjavas to ja je bilo sve normalno, a odjednom nije. zar su se vodovi pohabali %) svaka cast msi-u ako je vec krepala.
koki je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno