|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Sharkoon Rush case (mATX, HTPC)
Pojavilo se u stanovitom dučanu na Trešnjevci, ima i akcija u subotu. ![]() ![]() http://www.sharkoon.com/html/produkt.../index_en.html Još slikica: http://www.caseking.de/shop/catalog/...=10712&imgID=0 Što kažete?? Zadnje izmijenjeno od: stef. 22.01.2009. u 13:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Jul 2008
|
Jako privlačno lućište. ![]() Vidim stane ATX napajanje, to je za pohvalu. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8 |
Drive. vruummm,shatatataa
Datum registracije: Jan 2008
|
ja imam slićno kučište samo drugi front look a iznutra identično i samo da kažem kučište je užasno lagano i materijal je plastika i aluminij. stane AC frezer samo ako se odreže onaj dio u kučištu šta je iznad mjesta za cooler .zatim nemoze ic nikakva grafika sa posebnim velikim cooler mora biti u velicini sa stoock coolerom jer iznad grafike neki 6mm je napajanje. mogu stati 2 hdd ali po mom mišljenju su preblizu nema kod njih ventilacije pa se jako griju. može se monitirat front 80mm vent ali on baš i nema neku rupu iz koje bi mogo vuć zrak. ja imam fornt display za temperaturu i u kučištu je užasno vruće . ja modificiro svog izbušio rupe u pleksi glaslu za ventove. sve u svemu kučište je puno mogućnosti i cool je izgleda ako se ugrdi neka slaba konfa koja se malo grije nema beda. ali ako želi ugradit pilu kao šta sam ja napravio onda treba instant modifikacija ovo je moj case LINK ovaj šta ima veliki coler gore tog nemam jer je jako ružan snjim ali hladi 100% bolje |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Frontier Diva, 450kn sa nekim smecem od napajanja.. Uzeo sam ga ja prosli tjedan i skroz sam zadovoljan, za te novce se ne moze ocekivati neko cudo od htpc kucista a iznutra je identican kao ovaj sharkoon |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
@Dr.Who i kako kuciste stoji po pitanju buke? koliko diskova si stavio? dali rezonira jako? kako stoji napajanje po pitanju buke? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
za moj ukus je prelagano sto automatski znaci vibracije ali dobra je stvar sta se nalazi na nekim gumenim nozicama koje upijaju sve vibracije i nista se ne prenosi na podlogu 1 disk, wd 6400aaks ne rezonira uopce ne znam, stavio sam fortfon 350w pnf, promjenio vent sa gt silentblade i spojio sa zalman fanmate2, stavio na minimum, isto kao i stock cooler od e5200 i sad je jedino sto se cuje u kompu vrtnja ploca od wd-a.. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|