|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
ISDN nadzor prometa
Evo jedno pitanjce za telefonske stručnjake... Tražim nekakav programčić pomoću kojeg bi se mogao pratiti promet na sve tri linije na ISDN-u... Moj frend ima obrt, i netko od radnika mu nabija račune, a on nikako da otkrije tko, pa kako gore u kancelariji ima na jednu od linija spojen komp, pita postoji li takav programčić koji bi javljao kad se netko ukopča ili sl... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
tako nesto obicno odradi telefonska centrala (ISDN) ali ako je rijec o kompu, neka stavi brojac impulsa (isntaliras kao admin i sakrijes od znatizeljnih korisnika) pa vidi ko ti se i kada spaja... ako se radi o telefonskim pozivima, hm, to je malo teze, trebalo bi nekakav pass-trough element staviti na samo instalacije prije spajanje telefona u NT tako da logira pozive (odlazne) nemam neku bolju ideju, jel ima neko vise iskustva sa ovim...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Njemu nije toliko bitno da vidi koliko je potrošeno s kojeg broja, već da može reagirati u trenutku kad netko aktivira liniju - da uhvati facu s rukama u vreći, ali da ne trči dolje bez veze, ako je netko od dečki digao slušalicu i zove stranku da si dođe po uređaj.... Dakle da može skužiti kam se zove baš u tom trenutku.... Ak me kužiš??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
to je stvarno najlakse srediti preko bilo koje centrale (ukljucis logiranje poziva i gledas) ovako neznam kako bi to izveo... neka investira (iznajmi) neku malu ISDN centralu (panasonic ima super modela) i uhvati onoga ko je najslabija karika ![]()
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Slicnu stvar je imao moj stvar u firmi....jednostavno je zatrazio ispis poziva od HT-a (jednostavno i besplatno) pa je isao zvat njemu nepoznate brojeve prema kojima je napravljeno najvise prometa. I onda kao dobar dan, mogu li znati koga sam dobio itd....dok ne skuzis tko ti nabija racun, ali najvjerojatnije je da ce ti potrosac priznat odma ako ces to radit pred radnicima....pokajat ce se cim vidi ispis poziva ![]()
Mobile 2500+ @ 200x12=2400MHz @1,7v Buffalo Value 3200 2x512MB (6-3-3-2.5, 2.6V) @ 400MHz Abit NF7-S rev. 2.0 + Zalman plavi Tagan 380W PSU Thermaltake Silent Boost cooler Albatron 6600GT + Zalman VF700-CU Seagate 120Gb SATA Midi Tower CHIEFTEC bx-01bbsl-w, srebrno Samsung SyncMaster 957MB Logitech MX500 Windows XP |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|