|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
N95 8gb -tih zvuk u zvučniku (slušalici)?
Pozdrav,prije par dana sam uzeo Nokiu N95 8gb i mobitel je super,ali ima jedan neugodan problem,naime zvuk u zvučniku (slušalici) je dosta tih iako je pojačan do kraja te je u uvjetima gužve vrlo teško čuti sugovornika...ne znam da li je to normalno za ovaj mob,ali zvuk u slušalici je stvarno dosta tiši od svih mobitela koje sam do sada imao....vi ostali koji imate ovaj mob,kakav vam je zvuk?Inače,napravio sam factory reset mobitela,znači vraćanje svih postavki na početne i imam najnoviji firmware i nije pomoglo.U slučaju da bude trebalo mijenjati zvučnik,s kojih Nokijinih modela bi mi mogao odgovarati zvučnik,jer znam da Nokia u većini modela ima praktički iste zvučnike? Inače mob nije pod garancijom,tako da mi rastavljanje mobitela i ne predstavlja neki problem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Meni se to desilo na N73, ali tek poslije godinu dana i rješil sam tak da dok se razgovaram stisnem zvucnik, da se cuje na zvucnike glasno i stisam na 3 crtice. Tak da mozes pojacati do kraja ako si na koncertu i ipak cujes! Probaj tak.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Nervozni poštar
Datum registracije: Mar 2008
|
to je jedan od vecih minusa symbian telefona. možemo im se samo zahvaliti što se brinu za naše zdravlje ušiju. xD!! samsung ima najjace zvucnike (u slušalici).
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|