|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Integriranje SATA drivera - kako da iz exe dobijem inf
Eto radim svoj nlite primjerak i odma problemi. Skinuo sam drivere za laptop sa intelove strane i krenem slipstremat i banana. Pročitao sam da bi trebalo napraviti extract pomoću command promta al mi nije jasno što znači rot? Molio bi odg što prije. E da jel ima kakve veze koji driver za sata kontroler skinem. Skinuo sam otud http://downloadcenter.intel.com/filt...s=44&submit=Go! Jel dobar ovaj prvi? Imam Lenovo n500 Intelova grafika i ploča.
![]() |
#2 |
konjpjukter
Datum registracije: Oct 2007
|
ako imas instaliran winrar probaj sam desnim klikom i extract... ili ako nece pokreni pa vidi kuda ce odpakirat te drivere ipak su oni unutra. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
To extract these files, run the executable (e.g. IATA50_ENU.EXE for Intel® Matrix Storage Manager version 5.0) with the following command line options: -A -A -PC:\<path>, as described in the Advanced Installation Instructions section of the README.TXT. Intel® Matrix Storage Manager |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Six Blade Knife
Datum registracije: Jul 2008
|
Ako ih slučajno ne nađeš na pathu koji si naveo, onda se ekstraktiraju na default lokaciji u C:\Program FIles\Intel\Intel Matrix Storage Manager. Jer znam da sam ja pokušavao razne varijacije na tu komandu za extract ali nijednom mi nije ekstraktirao na path koji sam mu naveo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
U slučaju iata87enu.exe npr. Code:
c:\iata87enu.exe -a -a -p c:\IntelSt |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
sa te stranice skini broj 6- 32-bit Floppy Configuration Utility odpakuj u folder u nlite,opcije ubacivanja drajvera,klikni na "označi cjeli folder" i označi taj odpakovani folder sve preuzmi šta nlite očita i ok sata drajver ugrađen
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
A zašto bi trebao drivere za floppy kad ga nemam? Trebam samo drivere da ih integriram u nlite i to je to. Znači skinut ću ove pod br.1,napraviti extract i to je to. Jedva čekam da dođem doma s posla. Danas bi trebao kupiti još gigu rama pa ima da instalacija leti. ![]()
![]() |
#10 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
ja sam ti primjer naveo za sata drajver. 6.skineš i već odpakovano..lakši način.da ti ,kolege,gore nisu naveli kako se exe odpakiva..još bi dan danas goooglo...a odgovor ti pod nosom bio.
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
imaš i jednostavniji način... digni laptop sa sata-om u compatibility modu, instaliraj normalno windowse, nakon toga extractaj intel matrix drivere i dobiti ćeš u prepinst folder (možda se ne zove drito tak), nakon toga pokreni install.bat, resetiraj lap, u biosu vrati na ahci i kad te traži drivere nakon ulaska u windoze, uputi ga na taj folder di si extractao drivere (znači ne taj prep, nego folder "iznad"). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|