|
![]() |
#1 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
Win Xp problem
Nedavno sam stavio xp sa SP3,problem je nakon nekog vremena sto mi digne windowse prebaci apperance na classic style i nestane mi zvuka. Nakon toga moram otic u services.msc i pod windows audio stavit start tog servisa da proradi zvuk. Prije sveg tog mi je javljao onaj windows host servise 32 ili kako vec? i da,imam externi hdd,kad odem na my computer i kliknes na njega da ga otvori on mi otvara open with,a desni klik na njega i umjesto da pise open jave se neka cudna slova? smisli normalan naziv teme, pa mi se javi na PM
"Covjek je star koliko i zena koju osjeca!" C.Sheen Zadnje izmijenjeno od: danij3l. 27.01.2009. u 00:12. |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ubaci Windows XP instalacijski CD, odi na Start > Run > upiši "sfc /scannow" > OK i pričekaj dok ne odradi posao. Na disku imaš autorun.inf datoteku ili neki virus pa proskeniraj malo...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
ovako instalirao sam Windoze prije tjedan dana i sada idem staviti SP3 i javlja mi ovu pogrešku ![]() Imam drugi skin na kompu "bricopack-vista-inspirat-ultimate-2-crystalxp.net-en-130" s ove stranice http://www.crystalxp.net/bricopack/en.htm Da li je to problem? |
![]() |
![]() |
#4 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
Ne radi mi niti jedna sfc komanda,izbaci poruku da sam krivao napisao???wtf imam nod 32 i nije mi nista nasao
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Upiši točno onako kako sam napisao, bez navodnika...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
|
|
Oglas