|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
GPS
treba mi za firmu neki gps uređaj,mora bit iz hg spota i cijena do 3000kn...nikako više od toga...e sad,ako ima neki dobar i za 2500kn... ![]() bitna je karta hrvatske,italije i austrije... kakva je situacija s slovenijom,jel uspijes satelit pogodit sloveniju? ![]() ima li kakve preporuke?
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Vivax znam da je šrot, ali imaš forum možeš ga otkljućati, staviti igo 6 i 8 i staviti koju god želiš kartu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
![]() |
#5 |
Premium
|
![]() |
#6 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
O servisnoj podrsci nemam rijeci. Lik je donesao neispravan uredjaj (van garancije mjesec dana) u ponedeljak, a u cetvrtak je dobio novi iz Navigo sistema bez naplate. Novitet je i da u slucaju da razbijes uredjaj nepaznjom/pijanstvom..itd, oni ti daju mogucnost kupnje novoga za 30% cijene. Ovo jos nisam 100% siguran ali nebi me cudilo. Eto my 5 cents. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Vivax 350 1500kn s kartom europe. Ili 900 samo Hrvatska. Po deafultu dolazi s cardinale softwareom koji ima najdetaljniju kartu hrvatske. Na forumu gps4us.org ga je jedan čovjek uspio otkljućati, pristupiti windowsima i sada su opcije neograničene. Do sada radi igo 6 i 8, navigon, miomap i oziexplorer tako da možeš staviti koju god hoćeš kartu. http://www.youtube.com/watch?v=qt3yT...eature=related Evo jedan informativni video kolega s foruma napravio |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
TB razlike između 250W i 350 su male, 250W je veći samo zbog tog jer je širi. 350 ima par stvari koje su po meni nepotrebne jer je osnovna funkcija GPSa navođenje a ne neki mp3 player i ostale pizdarije koje stavljaju da mogu izbacit novi model. Jedina ok razlika je ovo: FM traffic compatible: yes A to je kita jer to ima svega nekoliko država u EU, ostalo je bezveze. 250W + kartica od 1GB + futrola i to je to. Za razliku u cijeni odvedi curu na neku romantičnu večeru ![]()
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
Iz Hg spota mora biti... U Hg Spotu moram uzet... Moram uzet u Hg Spotu... Dosta Vivaxa ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ja imam Pocket Loox PDA i moram priznat ne koristim ništa od njegovih "prednosti" osim samog GPS-a...moj meni pokazuje restorane,pumpe,hotele...to je do karte jelda?nemam pojma koja je... ok onda je riješeno...razlike neće bit jer sve plaćam na firmu,jedino ak odvedem dragu na službeni ručak pa platim business karticom ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Uzima se još 7 konfiguracija + sebi laptop,pa ajmo reć na 50 000kn,zapravo me dođe 15 000kn... Dobar deal ![]() Što se glasa tiče,znam,iritantan je...takav mi i treba,nema spavanja za volanom ![]()
![]() |
![]() |
#13 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
Trebao bi jedan disk, ako dobiješ nazad 70% ja ti dam 50% cijene ![]() ![]() Nego što se tiče glasa, da je sexy glas odma bi jače gas stiskao, tak da je ok kad je ovakav. ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Registered User
|
Pa neželiš imati: "Yeah, turn left , yeah,ah,ah" XD |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Strichek Moderator
|
![]() |
#16 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Hmm...ovo za glasove nije loša ideja...možemo napravit hr verziju... "okreni ga nježno u desno..." ... "snažno i grubo ga usmjeri lijevo iza ugla..." "slijedi jedan tvrdi,zavoj..." "samo tako nastavi...uh...još malo do cilja...joj" ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Strichek Moderator
|
Znam za disk ali morao sam probat ![]() . . . "Dolazite na ciiiilj....svršššš ![]() OMG dosta ![]() Kak mi je zabavno na poslu. Čitam onaj forum.hr i one njihove priče o sexu i umirem od smijeha već 2 sata, nemam posla. ![]() ![]()
![]() |
#18 |
Someone :D
Datum registracije: Mar 2008
|
garmin definitivno ja koristim garmin XT sa adriaroute 2.0 i skroz zadobvoljan...jako detaljna karta i imam 199 glasvova....od skotskog narjecja, preko siptara pa do slovenaca i hotline trebice OKRENI ME LJEVO nakon 30 metata LOL
![]() |
#19 |
Premium
|
Odluka je pala... http://www.times.hr/shop/product_inf...oducts_id=1056 Garmin Nuvi 360T ... nije bilo 350-tke...pa sam uzeo malo skuplju soluciju,2699kn ima bluetooth... Svoj pocket loox ću dat u firmu ovaj ću bome uzet sebi...
![]() |
#20 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Dobar izbor.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
|
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Pozz ekipo. Ja planiram kupit Garmin Nuvi 250w u ve-milu...1499 kn Dali on ima glasovno navođenje na HR jeziku ili ENG jeziku? I da, živim u Rijeci tako da ce mi GPS trebat isključivo za ovaj dio RH, oce mi bit dovoljna ta "default" mapa koja se dobije sa njim ili cu morat ubacivat adriaroute? |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
http://www.optimum-online.hr/shop/vi...roduct=3914123 jel ovo valja necemu? Mislim to otic kupit ovih dana ako me ne razuvjerite. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
|
bas o takvim navigacijama sam govorio. Cijena odlicna,koristi miomap ,bolji je izradjen i od vivaxa,a hr karte su u biti cardinale karte. Detaljnijih za hrvatsku nema,a ako zelis stavit neki drugi soft,lako se otkljuca pa si stavi sta zelis ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
|
Znači vivax i taj mio su za vožnju po hrvatskoj bolji izbor od garmina sa adriaroute-om? |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Premium
|
Citiraj:
1.garmin 2. mio 3. vivax po kartama 1. mio i vivax ( ista karta,ovisi samo koja je verzija karte) 2. garmin (tj adriaroute 2.2) To je sto se tice gotovih uredjaja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
|
A po kvaliteti? odnosno dugotrajnosti ![]() jer ja uvjek idem za onom "kolko' para tolko' muzike" a ako je garmin 250 za 600 kn skuplji od ova dva onda mi nekako se čini i kvalitetnijim...jer ne želim kupit mačka u vreći...a opet želim i da dobijem uslugu nazat, odnosno detaljnu kartu i navođenje |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|