|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
![]() Jel mi može netko pomoć u svezi slijedećeg problema...kupio sam rabljenu Nokiu N95 8gb kupljenu u Vipu sa Mobisovom garancijom i sad bi htio popravit slide koji je malo raskliman i eventualno promijenit masku pa imam nekoliko pitanja... 1. imam ono Mobisovo 24-mjesečno jamstvo sa serijskim brojem mobitela,Vip pečatom i potpisom,ali nemam račun....mogu li uopće koristiti garanciju bez računa? 2.Pošto nisam u Zagrebu,mogu li odnijeti mob. u bilo koji Vip centar pa da oni šalju u Mobis i hoće li me gnjaviti zbog nepostojanja računa? 3.Da li se onaj rasklimani slide uopće smatra kvarom koji bi bio pokriven garancijom? Jeli netko od vas već kod njih popravljao slide i da li je popravak uopće riješio problem ili ste morali koristiti onu metodu sa ljepljivom vrpcom u kućnoj radinosti? 4.Koliko bi me došla zamjena maske u Mobisu,je li isplativo ili da sam kupim masku pa u neki servis mobitela da mi to zamjene? Molim vas,molio bih odgovore što prije jer mi je hitno! Unaprijed hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Za 1. i 2. mislim da si komotno mogao kontaktirati Mobis i Vip , bilo telefonski bilo mailom i dobio bi konkretan odgovor , jedino za racun kazes da ti je ne znam ostao negdje i da ne mozes do njega trenutno . Osobno sam znao nositi u mobis stvari bez racuna s ovjerenom garancijom i nikad problema , da li je i sad takva praksa ne znam ![]() Rasklimanost slidea ako smeta normanlnoj upotrebi telefona ulazi pod garanciju , tako su meni bili objasnili , meni je bas bilo lufta ko u prici . Zamjena maske u mobisu i da tamo kupis masku je sigurno jako skup sport , i cuo sam to od nekog vec ali se ne mogu sjetiti tocnog iznosa ali bio je poprilican . |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|