Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 19.01.2009., 18:53   #1
budala
Premium

Datum registracije: Dec 2008
Question [N95 8gb] servis???

Jel mi može netko pomoć u svezi slijedećeg problema...kupio sam rabljenu Nokiu N95 8gb kupljenu u Vipu sa Mobisovom garancijom i sad bi htio popravit slide koji je malo raskliman i eventualno promijenit masku pa imam nekoliko pitanja...

1. imam ono Mobisovo 24-mjesečno jamstvo sa serijskim brojem mobitela,Vip pečatom i potpisom,ali nemam račun....mogu li uopće koristiti garanciju bez računa?

2.Pošto nisam u Zagrebu,mogu li odnijeti mob. u bilo koji Vip centar pa da oni šalju u Mobis i hoće li me gnjaviti zbog nepostojanja računa?

3.Da li se onaj rasklimani slide uopće smatra kvarom koji bi bio pokriven garancijom? Jeli netko od vas već kod njih popravljao slide i da li je popravak uopće riješio problem ili ste morali koristiti onu metodu sa ljepljivom vrpcom u kućnoj radinosti?

4.Koliko bi me došla zamjena maske u Mobisu,je li isplativo ili da sam kupim masku pa u neki servis mobitela da mi to zamjene?

Molim vas,molio bih odgovore što prije jer mi je hitno! Unaprijed hvala
budala je offline   Reply With Quote
Staro 19.01.2009., 18:58   #2
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Za 1. i 2. mislim da si komotno mogao kontaktirati Mobis i Vip , bilo telefonski bilo mailom i dobio bi konkretan odgovor , jedino za racun kazes da ti je ne znam ostao negdje i da ne mozes do njega trenutno . Osobno sam znao nositi u mobis stvari bez racuna s ovjerenom garancijom i nikad problema , da li je i sad takva praksa ne znam
Rasklimanost slidea ako smeta normanlnoj upotrebi telefona ulazi pod garanciju , tako su meni bili objasnili , meni je bas bilo lufta ko u prici .
Zamjena maske u mobisu i da tamo kupis masku je sigurno jako skup sport , i cuo sam to od nekog vec ali se ne mogu sjetiti tocnog iznosa ali bio je poprilican .
Router je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno