|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
poslovni laptop+dock+LCD
Znam da vec ovakvih pitanja postije al su stara pa... Frend me molio da mu preporucim..a malo sam van toga trenunto pa... Ovak laptop za posao koji ukljucuje programiranje, office i takve stvari..(za igranje netreba) s time da radi dosta na terenu a u uredu bi bio na docking stationu plus monitor... znaci trebat preporuku za laptop + docking station + LCD monitor cca 9000 kn hvala puno |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Ja imam upravo takvu kombinaciju: HP 8510p + HP basic docking station + Asus 22" LCD (+Logitech UltraX flat tipkovnica i Logitech G5). Radi super, a i taj laptop je jeftiniji nego što je bio, pa bi se moglo uklopiti u cijenu. Dakle: HP 8510p HP Basic docking station E, sad, ovo iznosi cca. 7800kn, pa možda nema dovoljno za neki dobar 22", ali ako može barem malo prebaciti budžet, preporučam: Samsung T220 Inače, imao sam i 6715b priključen na isti dock, ali nije radio DVI, jer ga gospoda iz HP-a nisu isti izveli na docking konektoru (radio je samo VGA) ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Istina. Moraće odabrati nešto iz b serije (p i w su dosta skuplji, pa pretpostavljam da mu se neće uklopiti u budžet).
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|