|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
![]() Nisam htio staviti ovu temu pod mreze -> bittorrent jer mislim da tamo ne spada ![]() Do par dana mi je sve radilo super, koristio sam bittorent i bilo je sve ok, onda jedan dan kada sam pokrenuo bittorent iako nisam nista niti skidao niti seedao nisam mogao otici na net. Znaci kada pokrenem bittorent ili u toreent ili bilo sto probao sam sve, nemogu otic u mozzilu i na npr google.hr. Do sad kazem sve mi je bilo dobro i radilo. Imam doma metronet i ovo sad neznam sta je to uopce se ne kuzim u to ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Znaci, uopce ti ne radi veza na internet...? odi u start --> run i upisi cmd nakon sto se otvori crni ekran upisi ipconfig i enter posalji tekst koji dobijes |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
A evo nakon sto pokrenem bitttorent Znaci jednaki su. I da od kad se to dogodilo dole mi je onaj trokutic s ! ali nakon nekih 5 min on sam nestane i ja jos uvijek nemogu pregledavati web str. HTio sam napraviti ono forward port ali mi mojeg uredaja nema tamo i jos kada upisem u internet explorer ili bilo gdje 192.168.1.1 ili bilo koju drugu kombinaciju nemogu uci u svoj ruter! Evo samo da napomenem imam Vistu x64 Ultimate
Evo prije nego sto pokrenem bittorrent A evo nakon sto pokrenem bitttorent Znaci jednaki su. I da od kad se to dogodilo dole mi je onaj trokutic s ! ali nakon nekih 5 min on sam nestane i ja jos uvijek nemogu pregledavati web str. HTio sam napraviti ono forward port ali mi mojeg uredaja nema tamo i jos kada upisem u internet explorer ili bilo gdje 192.168.1.1 ili bilo koju drugu kombinaciju nemogu uci u svoj ruter! Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 28.12.2008. u 14:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
IPv4 Address. . . . . . . . . . . : 213.147.102.193 Znači da ti DHCP od routera nije dodijelio IP adresu. Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.255 Default Gateway . . . . . . . . . : 0.0.0.0 Default Gateway ti ne može biti ovaj, stavi fiksni IP (ako ti je router na 192.168.1.1) ti stavi Ip adresu kompa 192.168.1.2, Default Gateway 192.168.1.1 i to bi trebalo raditi. Ako ti je router OK. I da, ovaj Linksys ti nije modem, to ti je samo switch. Zovi Metronet ako su ti oni napravili setup. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Kak da ja promjenim ovaj gateway i ip i to na visti ? EDIT: Kad promjenim ip i iskljucim defaul gateway onda se nemogu connectat a nemogu nigdje upisat one brojke mislim neznma gdje ? Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 28.12.2008. u 16:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
A tko ti je rekao da "isključiš" default get? Njega ukucaš isto kao i IP adresu, odmah ispod nje, prvo ti je subnet koji ti se sam postavi, pa onda ide def. get. Ne kužim "ne mogu upisati brojke"? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
koju verziju utorrenta imas? ja sam imao 1.8.1 i nije mi htjelo otvarat stranice isto kao i tebi ali kad sam stavio 1.8 verziju radi ko urica.
![]() |
#10 |
Premium
|
NIje do verzije, probao sam i ostale programe. Neznam kako gateway promjenit??? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
A da nazoves korisnicku sluzbu od metroneta??
![]() |
#12 |
Premium
|
Evo danas sam stavio Windows 7 i tamo mi bittorrent i svi ostali normalno rade a na Visti ne. Sada cu tamo skidat. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|