|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
komp se gasi kad nesto pocnem skidati
znaci kao sto se vidi iz naslova kad bilo sta pocnem skidati bilo sta s neta na komp mi se odmah ugasi....evo bas sam poceo skidati driver za graficku(80mb),skida 4-5sek i komp se restartira i dizanje se prekine. ajde iskusniji pomozite... ps.imam adsl i surfanje po stranicama je normalno i ne gasi se nista...
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
auuu imao problem, tek sam bio kupio komp , isti dan išao skidat, dešava se problem , na servis, format c / d disk i problem riješen. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Napajanje nije jer se vjerovatno na tom PC-u vrse puno zahtjevnije aplikacije od skidanja s neta. Najprije je da si ili instalirao zbaganu verziju Windowsa ili ih je netko vec uspio ubit (virusi i ostala slična čudesa). Treca solucija u koju cisto sumnjam je da je Modem/Router neispravan te pod opterecenjem baca neki cudan napon na Mreznu karticu te Maticna ploca restartom radi neku vrstu Protecta. Cisto sumnjam da je ovo moguce barem ja nikad nisam cuo da je netko imao takvih problema. Probaj Windowse reinstalirat 99% ce ti pomoc i po mogucnosti neku drugu verziju probaj. Vise informacija nebi skodilo |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Kobe Bryant fan
Datum registracije: Jan 2007
|
Slažem se s ovim da će dizanje novih windowsa pomoći.Prilično sam siguran da je problem u virusu,vidio sam par takvih slučajeva,prije rušenja windowsa probaj instalirati Avast antivirus i uključi opciju da pri bootanju skenira sistem,moglo bi pomoći. Zadnje izmijenjeno od: Hrvoje_24. 11.01.2009. u 13:14. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|