|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Rome Total War low FPS pomoc?
Moze mala pomoc i informacija za sve one koji igraju Rome? Koliki bi trebao dobiti FPS na konfiguraciji iz siga u doticnoj igri ako igram na 1600x1200 sa svim detaljima na maxu, low AA, armies huge, mapa sa opsadom utvrde, ukupno oko 5000 vojnika na mapi? Malo mi je cudno jer dobijam mali FPS - oko 10 ili manje, a mislim da je sa doticnom konfiguracijom to premalo. Ako netko ima slican komp i istu igru neka mi napise koliki ima FPS i na kojim postavkama igra (rezolucija, ingame settings i postavke custom battle)? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Sutra idem do lokalnog distributera, pa ću ti javiti kako mi ide sa punom igrom. Inače mi u demou sa punim AA i AF (u driverima) rezoluciji 1280*1024 te svim ingame parametrima na max, nisam osjetio trzanje... Pozdrav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
CPU: E6400 & termaltake ST RAM: 2x1Gb DDR2 super talent 800-CL4 MB: D975XBX2 GRAF: ASUS 8800GT; Dell 2407 wfp-hc HDD:WD raptor 74Gb (10000rpm) & HITACHI Sata II 250Gb(7200 rpm) CASE: chieftec dragon big black;Corsair HX 520W AUDIO: X-Fi Xstreme Music; Logitech 5.1 Z-5500 THX |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Da, znam za Fraps99, njega i koristim za provjeru broja FPS-a pa bih zato i molio sve one koji igraju doticnu igru da izmjere pomocu ovog programa koliki otprilike broj FPS-a dobijaju (link za Fraps: http://www2.fraps.com/FRAPS232.EXE ) ako imaju slican komp ko i ja. Uz podatak o broju FPS molio bih da napisu na kojoj je to mapi, na kojoj rezoluciji, uz koju razinu detalja i AA, uz koji unit size i uz koji broj vojnika na mapi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Jel zna ko kako riješiti ovaj problem? Instaliram igru,no kad je hoću pokrenuti, izbaci grešku koja kaže da izvadim CD i vratim ga nazad... U čemu je stvar? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Mora biti prvi CD u CDROMu
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Pa i je prvi CD u čitaču, ali kako bilo da bilo, stvar je riješena. Zamijenio sam izvršnu datoteku TW-a sa modificiranom verzijom koju sam našao na Internetu, a koja ne zahtijeva postojanje prvog CD-a u čitaču prilikom pokretanja igre... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Ma nemoj... Dont iči u tom smijeru. Veliko oko sve vidi i čuje ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Premium
|
Nemojte dirati u Ferengija, svi znate da ja nebi radio ništa što ne valja ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
|
Citiraj:
Ma nemoj, nisam ja mator... ![]() |
|
![]() |
![]() |