|
![]() |
#1 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
Problem, konekcija se resetira
Znaci u studentskom sam domu, spajamo se svi preko mreze na net,koristimo secure w2. Problem je sto mi se veza stalno resetira,kao da nestane pristupa netu i vrati se nakon nekoliko sekundi,vista ne javlja da je nestalo veze vec po njoj je sve u redu. Znaci npr. igram cod4 preko neta non stop ping skace i mi je connection interupted i onda normalno nastavi,nadam se da cete mi pomoci,velika hvala unaprijed!!!
![]() |
#2 |
Truth is out there!
|
Zaboravio sam da je drugima sve normalno!!!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Truth is out there!
|
Microsoft Windows [Version 6.0.6000] Copyright (c) 2006 Microsoft Corporation. All rights reserved. C:\Users\nine>ipconfig/all Windows IP Configuration Host Name . . . . . . . . . . . . : nine-PC Primary Dns Suffix . . . . . . . : Node Type . . . . . . . . . . . . : Hybrid IP Routing Enabled. . . . . . . . : No WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : No DNS Suffix Search List. . . . . . : sava.sczg.hr Wireless LAN adapter Wireless Network Connection: Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected Connection-specific DNS Suffix . : Description . . . . . . . . . . . : Atheros AR5007EG Wireless Network Adapter Physical Address. . . . . . . . . : 00-1B-9E-5C-18-F5 DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Yes Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes Ethernet adapter Local Area Connection: Connection-specific DNS Suffix . : sava.sczg.hr Description . . . . . . . . . . . : Realtek RTL8101 Family PCI-E Fast Etherne t NIC (NDIS 6.0) Physical Address. . . . . . . . . : 00-1B-38-A9-77-37 DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Yes Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes IPv4 Address. . . . . . . . . . . : 10.1.8.232(Preferred) Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.0.0 Lease Obtained. . . . . . . . . . : 10. siječnja 2009 9:45:11 Lease Expires . . . . . . . . . . : 11. siječnja 2009 9:45:11 Default Gateway . . . . . . . . . : 10.1.0.1 DHCP Server . . . . . . . . . . . : 10.1.0.1 DNS Servers . . . . . . . . . . . : 193.198.16.211 NetBIOS over Tcpip. . . . . . . . : Enabled Tunnel adapter Local Area Connection* 6: Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected Connection-specific DNS Suffix . : Description . . . . . . . . . . . : Teredo Tunneling Pseudo-Interface Physical Address. . . . . . . . . : 02-00-54-55-4E-01 DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes Tunnel adapter Local Area Connection* 7: Connection-specific DNS Suffix . : sava.sczg.hr Description . . . . . . . . . . . : isatap.sava.sczg.hr Physical Address. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0 DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes Link-local IPv6 Address . . . . . : fe80::5efe:10.1.8.232%12(Preferred) Default Gateway . . . . . . . . . : DNS Servers . . . . . . . . . . . : 193.198.16.211 NetBIOS over Tcpip. . . . . . . . : Disabled Tunnel adapter Local Area Connection* 9: Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected Connection-specific DNS Suffix . : Description . . . . . . . . . . . : isatap.{0864D2B7-9DC5-4C20-B960-7B0D99247 230} Physical Address. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0 DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes Evo ako ce ovo pomoc!
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Znaci ,veza radi samo podaci kasne jer su pucacine osjetljive na kasnjenje podataka. E sad da to rijesis trebao bi vidit kako se krece ping kod frenda i kako kod tebe... Ako je kod tebe mnogo visi tj. gori onda je problem u tvom kompjuteru - sporost, drugi programi ometaju koristeci internet, postavke necega, kvacica tu, kvacica tamo,nesto drugo.........
walk the talk Zadnje izmijenjeno od: zmikic. 11.01.2009. u 09:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Truth is out there!
|
Znam ali ne dogadja se samo prekid u igri vec u dok surfam. Nisam nista mjenjao a prije 2tjedna je sve normalno radilo. Inace je veza odlicna i znam nekad skidat po 3mb u sekundi. Ugasio sam firewall antivirus i sve sto moze utjecat. Postoji li neki prog da se to nekak testira. Kad u visti stavim da mi naoravi repair kaze javi poruku da ne moze i da kontaktiram admin.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|