|
![]() |
#1 |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
Windowblinds 4.4 + Win XP SP2
Da li netko možda koristi Windowblinds 4.4 na Win XP SP2? Ja sam ih jučer isprobao nakon što sam nadogradio sa SP1 na SP2 i stvar ne radi kako treba. Pri promjeni skina softver skina (da, znam da glupo zvuči ![]() Prvo sam mislio da je problem sa mojom instalacijom windoza koja je "živa" već odsta dugo no danas sam probao i sa clean instalacijom - događa se ista stvar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Koliko sam ja pohvatao koristeči bilo koji program toga tipa na SP2 sve ode u kurac. Meni su se stopirale theme u servisima, morao ih ručno ponovo pokretati i staviti na automatic nakon promjene skinova s nekim programom za Longhorn skin. I jedan frend mi se isto žalio s WBlindsima tak da....nula bodova za sada. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Samo par recenica windows blinds je smece naspram style xp probao i jedno i drugo style 10 puta bolji....
![]() |
#4 |
Marry me, Bill!
Datum registracije: Sep 2004
|
stylexp je goli k. prema uopće cijelom Stardockovom opusu programa. p.s. meni WB4.4 na SP2 radi normalno već dugo... ![]() probaj reinstalirat WB. provjeri dal sigurno imaš 4.4 (u trayu rightclick pa abotu)a ak ne uspiješ... ne znam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
peace ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
Ja sam koristio i Windowblindse i Style XP jako dugo, a krajnji dojam je da su blindsi meni mnogo bolji nego Style XP. Jednostavno puno temeljitije mijenjaju izgled windoza nego Style XP. To je zapravo njihova glavna shema. Dok Style XP manipulira standardnim sučeljem Windowsa XP (Luna), Blindsi to sučelje zamijenjuju. Iz tog razloga su i hardverski zahtjevniji, ali meni taj detalj nije previše bitan. Recimo, meni jako zgodan feature blindsa je to što za razliku od Style XP-a mijenja sistemske animacije te alatne trake u windozama što daje puno kompletniji izgled temama. Ako na sistem još naljepiš Icon Packager (isto Stardockov app) windowsi stvarno izgledaju fenomenalno. Uzgred, jel tko možda koristi ClockX ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Marry me, Bill!
Datum registracije: Sep 2004
|
ja ti koristim: Wblinds - shell styles Icon packager - ikonice CursorXP - kursori BootSkin - well... boot screenovi logonXP - promjena logona AveDesk - widgeti za desktop Samurize - widgeti za desktop Rainlendar - kalendar Sysmetrix - system info ne troši previše a izgleda prejebeno... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|