|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2007
|
promjenjiva rezolucija monitora
pozdrav! -kupio sam novi monitor (SmartVision 20,1" wide,W2005S12-D,LCD),i u uputama pise da je najbolji rezim rada za njega 1680x1050 na 60 Hz. -taj rezim rada sam narihtao preko graficke kartice(ATI 4850)(windowsi u display settingsu nemaju u ponudi takvu rezoluciju) -tu sad nastaje problem.kad pokrenem football manager ,sama igra a poslje izlaska iz igre rezolucija poblesavi i vrati se na 1024x768 i naravno ikone su ko neboderi(usput moram reci da tipka Windows pokraj ctrl-a i alta jednostavno ne radi tj ne baca me na windowse nego ostajem u igri s tim da se vidi da se windowsi pokusavaju pokazati ali ih nesto koci) -kod restartanja kompa automatic log on screen i ona ikona gdje morate kliknuti je naravno u rezoluciji 1024x768 takve su i ikone sve dok se ne digne graficka,tj dok se pored sata ne pokaze ikona ATI,onda se sve vrati na 1680x1050. -driveri od graficke najnoviji -driveri od monitora-nema,nisam dobio nikakav cd sa driverima uz monitor.Pokusao sam googlati ali bez uspjeha! win xp sp3 kako rijesiti problem? hvala Zadnje izmijenjeno od: duress. 04.01.2009. u 13:57. Razlog: promjena teksta |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|