|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Ne mogu instalirati Vistu 64-bit
Imao sam Vistu home premium 64-bit na svom laptopu.Bio je pun svakakvih programa, virusa bog zna čega ne.I odlučio sam instalirati ponovno windowse no nisam znao da instaliravam od 32-bit također home premium(btw 32-bit mi ne odgovara zbog drivera).I sad sam nabavio napokon vistu 64-bit, ali je nemogu instalirati.Boot-am je ali komp uopće ne reagira i samo nastavi dalje pri podizanju sistema.Pokušao sam i iz windowsa pokrenuti i onda mi izbaci ovo: "The version of this file is not compatible with the version of Windows you're running. Check your computer's system information to see whether you need an x86 (32-bit) or x64 (64-bit) version of the program, and then contact the software publisher." Isto mi izbaci i kod pokretanja drivera, čak sam i probao s windows xp (32 i 64).Uvijek isto. Ako netko zna u čemu je problem bio bih jako zahvalan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Provaj sa nekim drugim CD-om 64bit viste |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ubaci DVD, restartaj komp, kada pokaže POST (odnosno izlistava ona bijela slova na crnoj podlozi) pristišći F12. Kada ti otvori boot manager odaberi da želiš podići sadržaj sa DVD-a. To bi trebalo biti to. EDIT: d'beast brži. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Pa nisam toliko glup da neznam da treba bootat s cd-a. ![]() Uspio sam instalirati nekako xp, trebalo se poigrat oko SATA moda. Sad sam mislio kad sam instalirao xp da ću moći Vistu 64 ali nemogu.Kad bootam ne reagira ništa, a kad pokušam iz Windowsa piše " Not valid 32-bit aplication".Očito da nemogu nikako pokrenuti 64-bitnu aplikaciju bilo da ga bootam ili iz windowsa.Očito je onda nemoguće instalirat 64-bit vistu. Jedino ako instaliram 64-bit xp, pa onda Vistu 64.Jedino možda tako. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|