|
![]() |
#1 |
weliki pwner...
Datum registracije: Nov 2007
|
jedna opcijas u winampu
bok ljudi jedno jako kratko pitanje...(nisam znal kam staviti temu pa ako sam krivo molim modove neka je premejste...i sori ako je krivoo...tnx) bok...zanimam me kak podesiti u winampu...ono kad jedna pjesma zavrsava, da vec pocinje druga...naci dok jos ovas svira da vec pocinje druga...mislim da ste skuzili prckal sam ali nigdje nisam nasel...hitno je sutra imam festu pa nek malo bude... hvala...i svima sve najbolje...
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Za to moraš skinuti plugin,ne znam kako se točno zove ali imaš na Winamp stranici. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
weliki pwner...
|
dajte ako tko zna kak se zove da sad ne trazim po stranici a niti neznam kaj bi napisal u search... tnx
![]() |
#4 |
weliki pwner...
|
ne treba plug-in nego samo u equlizeru imas dvije strelise di postelas kolko sekundi prije nek popocne svirati i to je to... moze lock-ot
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Podrzava to winamp interno. ako imas old skin kao ja ![]() Odes na options --> preferences Izaberes plugins --> Nullsoft DirectSound Output Odes na Buffering i namjestis Buffer lenght : 8000 Prebuffer : 500 Buffer-ahead on track change: 1500 Odes na Fading i namjestis za on start : enabled kvacica use custom fade time 7000 on end of song enabled kvacica use custom fade time 7000 on pause/stop enabled kvacica use custom fade time 5000 on seek enabled kvacica use custom fade time 500 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
ah, mixani directsound koji dalje mixas da drugim directx app kao igra recimo... samo da napomenem posto je buffer namjesten na 8000 ms, promjena na EQ ce se odraziti tek za tih 8000ms, znaci 8 sekundi delay na promjenu zvuka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|