|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
hp 6730s instalacija windowsa xp
Kupio sam ovaj laptop ima free dos, ne znam kako instalirati windowse, pise da bi trebao pomocu korištenjem usb uređaja ili mrežne kartice..ako je netko imao iskustva s tim molim vas pomozite |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
ja sam prije dar dana isntaliro frendu windowse na ovaj book uz zdušno psovanje hp i njegove podrške za drivere ali google uvje pomogne. ubaciš cd od xp-a li prije toga u biosu disjeblaj native sata mode tako nekako jer će ti javiti da nema diska. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
i da modem drajvere ces morati od druge verzije lapa uzeti od 62xx kao i drajvere za hot keys.... nevjerovatno lose su rijesili download drajvera.
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Evo ja sam jučer instalirao OS na ovaj laptop i za modem sam stavio drivere od Viste, a jedini problem je bilo ovo, ali je riješen. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Obriši sve particije, uključujući i onu s FreeDOS-om, napravi nove i ponovi instalaciju.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
@Dr.Beast takoder isti model lapa prije koji dan kod jednog frenda instaliraju se drajveri za kameru i n shutting down zamrzne i to je to ne ide dalje..Obrisu se drajveri i ok sve ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
... Zadnje izmijenjeno od: kalixius. 31.12.2008. u 16:35. Razlog: krivo poslano...može delete od strane moderatora |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|