|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
eMule Applejuice ????
Slučajno sam naišao na ovu stranicu http://download.chip.eu/en/eMule-App...3_1656546.html gdje vidim nekakvu drugu verziju eMule naziva "eMule Applejuice". Znam da postoji i poseban program naziva "Applejuice" pa me brka to zašto je to ovde pridodano. Nije mi jasno u čemu je razlika od klasičnoga eMulca 0.49 ako neko zna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vodenjak :)
Datum registracije: Feb 2008
|
Kaj nisi procitao opis programa? Radi na principu applejuica. Dakle cim više uploadaš tim više creditsa imaš. Onda te creditse možeš uložit u brži download. Ja kad skidam nešto sa applejuicom i uložim creditse ide mi ponekad punom brzinom |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
|
Znači, po tome ispada da je bolji od klasičnog eMule-a 0.49. Ok idem ga odmah instalirat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
Šta to znači "dovoljno kredita" ako možeš da pojasniš, koja je to cifra i koliko dobivam npr. po 1 Mb uploada ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
Citiraj:
Uglavnom gledaj da puno uploadaš i nove stvari. U applejuicu dobivaš creditse u megabajtima. Ja sam jednom imao oko 1.5gb credita. Onda to jednostavno uložiš u tvoj download i brzina ti se drasticno poveca. Cak na normanu DSL brzinu. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|