|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Toshiba A300D-125 - problem sa smrzavanjem
Vrlo često mi se smrzava računalo. Igram Watcraft 3 TFT, sve ide glatko i odjednom se igra smrzne, neko vrijeme stoji zamrznuta slika i onda se pojavi blank screen. Hardware je uredno instaliran i jedino mi pada na pamet grafička. Dosad sam se namijenjao i updateao drivera ali problem nije uklonjen. Prije na Visti, Ultimate edition nisam imao tih problem, sve je radilo ok, dok na XP se zbiva gore navedeno. Imate li kakvo riješenje za problem,a da nije reinstalacija drivera za grafičku po nti put, jer kao što reko, to učinio već prilično mnogo puta ali problem nisam uspio otklonit. Inače, grafička je ATI Radeon HD3470. P.S. Već sam postao ovaj upit i mislio da je problem riješen jer se greška nije javljaja jedan kraći period no stvar se dogodila ponovo, tako da bih vas molio za pomoć, savjete, jer doista postajem očajan. Event viewer: The driver ati2dvag for the display device \Device\Video0 got stuck in an infinite loop. This usually indicates a problem with the device itself or with the device driver programming the hardware incorrectly. Please check with your hardware device vendor for any driver updates. (nakon toga instalirani driveri again, ali bez promjene) Puno hvala unaprijed!
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Nakon hrpu postova pročitanih na N foruma, vezano uz dotičnu problematiku, nisam još našao riješenje. Updateani su winsi, dosad radilo na sp2, stavio sp3 u nadi da ce se nesto promijeniti, vracao reg igre na default ali i dalje ništa. Dosad nikakvih problema nisam imao sa računalom osim sa tom prokletom igrom, jedinom koju poželim tu i tamo zaigrat. Presušile sve ideje. Ako netko naiđe na ovaj thread, slučajno ima neku ideju, izbacite, sve je dobro došlo. Thx!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|