|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
najnovije igre
pozz ljudi ... u mojoj konfiguraciji za igranje do 8000 kn stavio sam proc koji mislim kupit i to AMD Phenom 9950 - 4 x 2.6 GHz ali su mi rekli da nece bas super vrtit igre jer ne mislim OCkat vec da mi je bolji neki dvojezgreni e sad ja imam pitanje jer bi frend za kojeg sam sastavio kopnfu zelio vrtit najnovije igre dali mi se isplati ustedit jos malo da Phenom II 940 4 x 3 GHz ili ce dvojezgreni biti dovoljan za igranje nadolazece dvije godine ... tj. ako netko zna hoce li se poceti pojavljivati ige koje prepoznaju sve 4 jezgre proca jer sam cuo da su vec neke izasle ( mercenaries , gtaIV ) |
![]() |
![]() |
#2 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Kakve tvoj tekst ima veze sa naslovom? Užas. Kupi 4jezgreni, ukratko.
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Kupi i7 i nemas brige... Dodaj HD4870x2 ili dvije takve, to bi bilo idealno... Mozes ustedjeti na kucistu, u stvari ono ti ni ne treba... Mozes ustedjeti i na cooleru za proc... Kazu da idu do 10GHz bez problema i uopste se ne griju, ako se kojim slucajem proc pregrije samo puhni i odma ce da se ohladi... I na tome budes vrtio sve igre sljedecih mjesec dana zagarantirano, dok ne izbace novi Crysis za koji ce trebati 16 jezgri da radi normalno i 5 x2 kartica u CrossFire-u.... |
![]() |
![]() |
#4 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
nemoj kupovati za budućnost, doći će bolji procevi od sadašnjih quada i opet ćeš biti na istome, i da, bolji je dual core na višem taktu samo ne kužim zašto si zapeo za amd kada je intel bolji uzmeš gtx280/hd4870x2 i e8400 (sa malo boljim zraćnim hlađenjem se digne takt proca na 4.5 ako hoćeš) btw nadam se da kužiš da te ova dva gore zahebavaju
#5 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
A tema ima veze s podforumom na kojem se raspravlja o game naslovima? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |