|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
povezivanje dva kompa (lan - lan)
Evo mislio sam bit će lako,a sad na kraju problem. Pošto djeca žele igrati u mreži igru Stronghold,ja odlučio im povezati kompove ali problem je što mi drugi komp kaže da nemam admin ovlasti ili tak nešt. Na glavnom kompu je ovaj drugi uredno prepoznan ,ali ovaj drugi neće i neće zbog kako veli ("Radna grupa nije dostupna. Možda nemate dozvolu za korištenje tog mrežnog resursa")Firewall isključen. Na oba kompa je win xp i kartice su podešene na ono 192.168.1.1 a drugi na 192.168.1.2 uključen je sharing prilikom uređivanja male kučne veze(možda ukopčati gdje drugdje ?) Što bi bio problem ? Zadnje izmijenjeno od: corsa. 31.12.2008. u 11:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Napravi u user account novog korisnika bez pasworda i onda probaj povezat,u start menu ti vjerovatno piše administrator zato ti neda konekciju. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
How to change a computer name, join a domain, and add a computer description in Windows XP or in Windows Server 2003 Ili je član nepostoječeg workgroup-a… Change the computer name and join a domain or a workgroup UMREŽAVANJE RAČUNALA; WLAN / How To- LINKS |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|