|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
(riješeno) Ne radi zvuk na Windows XP x64
je li možda netko prešao sa xp x86 na x64 u zadnje vrijeme? naime nikako ne mogu instalirati ovaj Microsoft Universal Audio Architecture (UAA) Bus Driver for High Definition Audio (sp33867) na laptop hp8510p.taj driver je izašao još 2006 g. je li možda netko se susreo s ovim problemom? na microsoftovim stranicam sam nešto pokušao downloadirati, ali mi javlja da imam noviji service pack i da nema potrebe za tim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Nazalost, nisam imao vremena za eksperimentiranje jer mi je racunalo trebalo za posao, ali eto, nisi sam, ako ti to ista znaci... ![]() Ako pronadjes uzrok - javi tu na grupu, predpostavljam da nismo jedini s tim problemom.
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Dobro ti Microsoft kaže, ne trebaš UAA patch, samo stavi SoundMAX driver. Ako ne primi preko instalacije, onda ga raspakiraj i u folderu amd64\vista imaš inf i ostale datoteke koje ćeš ubaciti preko Device Managera. Isto tako se možeš poslužiti i Windows Updateom, tamo također imaš driver.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
|
Da, i meni to javi. Slobodno preko Device Managera updateaj driver...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
evo samo da javim što mi kaže: the hardware was not installed beacuse wizard cannot find the necessary software. a pokušao sam updateati sa specific location C:\Vista\amd64\Vista, ali nije prošlo. ne znam što da dalje probam. pokušat ću nešto preko microsoft updatea kako mi je domy os rekao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
|
Koja točno zvučna ti je u notebooku? Ne bi trebalo biti prevelike razlike u odnosu na 6715b...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
High Definition Audio, stereo speakers, stereo headphone/line out, stereo microphone in, integrated microphone |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
EMP moderator
|
I mislio sam da ćeš tako nešto napisati, ali nema veze, našao sam, radi se o modelu AD1981HD i driver je ovdje... http://rapidshare.com/files/21115728....10.1.5200.zip
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
hvala i oprosti na vjerojatno po tebi temeljnom neznanju. i sam vidim da sam napisao općenite stvari. pokušat ću pa ti javim. evo uspio sam to je to. hvala domy_os, hvala svima! Zadnje izmijenjeno od: skare. 19.03.2009. u 20:40. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|