|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
driver/ tv out problem tnt2 riva
Riva TNT2 nvidia am64e1p-32mb -->
Prijs » € 7 Zoekertjesnummer » 10718082 Beschrijving » Riva TNT2 nvidia am64e1p-32mb - AGP X4 - VGA uitgang - composite - svideo - actieve koeling - Status: gebruikt - resolutie 1440x900 GEEN DRIVER CD enkel de kaart vaste prijs 7 euro ima netko kakvu ideju? ili drivere koje bi inst? probao sam nesto skidat sa nvidijine stranice, ali jedni mi se nece inst kaze da nema hardvera...a drugi mi ubiju boju na 4 boje...ono, mogu povecavat rezoluciju, ali su mi nikakve boje, a kad stavim na 32bita...samo se vraca na 4 ![]() slazem si neki komp za videonadzor...imam tu grafu...i, nikako da skuzim kaok dobit tv out na njoj...a, stoje najbolje, ima i chinch i svideo...damn.... inst sam lastxp i sami su se driveri pocetno stavili...al, ne pokazuje mi mogucnost da imam i tvout...
ugl.. http://www.kapaza.be/Computers/Video...4e1p_32mb.html ![]() Aangeboden » Riva TNT2 nvidia am64e1p-32mb Prijs » € 7 Zoekertjesnummer » 10718082 Beschrijving » Riva TNT2 nvidia am64e1p-32mb - AGP X4 - VGA uitgang - composite - svideo - actieve koeling - Status: gebruikt - resolutie 1440x900 GEEN DRIVER CD enkel de kaart vaste prijs 7 euro ima netko kakvu ideju? ili drivere koje bi inst? probao sam nesto skidat sa nvidijine stranice, ali jedni mi se nece inst kaze da nema hardvera...a drugi mi ubiju boju na 4 boje...ono, mogu povecavat rezoluciju, ali su mi nikakve boje, a kad stavim na 32bita...samo se vraca na 4 ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|