|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Internet Explorer 7
ovak jedno pitanje ako netko zna...otvorim internet i ono sve 5 krenem na neku stranicu otvori iz prve sve brzo sve 5 ali kad treba dalje prosurfat na toj istoj stranici jednostavno mi zablesa net i nis ne mogu napravit neko ugasit ga manualno..alt gr + ctrl + del i stalno tako...probo sam defragmentirat disk neznam dal to ima kakve veze s tim ali svejedno ista prica...p.s komp ima 2giga rama...amd 6000 x2...hitachi 500giga.. nvidia 8800 gt...koristim windows xp service pack 2...ajd ako netko zna u cemu je kvaka bio bi mu jako zahvalan da nesto odgovori tnx.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Da li si probao s kojim drugim browserom?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
evo puno bolje radi i ne smrzava s mozillom a vrijeme ce pokazat dali je to problem ili nesto drugo...hmm |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
IE7 je ionako problem za sebe i većina upućenih ga ne koristi. FF je odličan. Još kad iskusiš carstvo add-ona, neće biti kraj veselju.
![]() |
#6 |
Premium
|
hmm izgleda da ima tu vise problema nego sta sam mislio...ukratko od kad je doso komp iz popravka...riklo napajanje pocelo se desavat ta zamrzavanja ali sam na netu pa sam konto da je do browsera ali sad se i tokom rada zamrzne po 3puta u pol sata pa izbaci neki plavi ekran napise error nes kenja za bios...i onda se sam restarta pa opet zamrzne i tako non stop u pm ima ko kakvu ideju ili...da probam stavit ponovo windowse ili |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|