|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
kupnja u marjur
planiram kupit racunalo u ducanu marjur ( to su vam MSG i MSGW racunala ) sad me zanima ako netko ima iskustva dali se moze kupovati na rate i na koliko najvise takoder me zanima i dali znate jeli se u vemilu moze kupovati na rate i na koliko najvise ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
http://vemil.hr/NaciniPlacanja.aspx
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
to sam sad pronasao ali nemogu za trgovinu marjur |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
jesi li uopce tražio, ili je bilo lakše otvoriti topic? mislim, načini plaćanja su na vrhu njihove stranice, nisu ukopani u neki pod-izbornik. ![]() pa nazoves i pitas koje opcije placanja imaju. gotov si u 30 sekundi. mislim, za tako neke osnovne stvari nevezane uz tematiku pcex foruma ne vidim cemu otvarati temu... ajde da si tu pitao jel bolja konfa 'x' ili 'y' iz tog marjur ducana, ali o nacinima placanja u nekom lokalnom ducanu se i informiras u tom ducanu, bar ja tako gledam na to. kill me if I'm wrong ![]()
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
evo sam jutros baš prolazio pored dućana "marjur" , pa ajde ne budi lin , ja se mrvu raspitao ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|