|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Opera - ne logira od prve
opera mi stvara uzasan problem pri logiranju na gmail, neke forume i sl. naime, upisem username i password te lupim enter nakon cega se stranica ponovno ucita. međutim, ako refresham, sve nastavi dalje normalno i ubaci me unutra no ponekad moram ili vise puta refreshat ili se vise puta logirati sto me izluđuje. isto tako neke stranice bazirane na Javi moram ucitavati par puta. pokusao sam sa deinstalacijom/ prelaskom na stariju verziju no ne pomaze. ne sjecam se dal' je problem postojao kada sam tek presao na operu (prije cca. godinu dana) ili tek sa nekom od novijih verzija. u svakom slucaju, ako znate u cemu bi mogao biti problem bilo bi super da rjesenje podijelite samnom. hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Meni se znao slicni problem desavati kada bi se na forume umjesto www.forum.domena pokusao ulogirati na forum.domena bez www. Tada bi me forum kod uspijesnog logina preusmjerio na www.forum.domena i izgledalo bi kao da se nisam ulogirao. Ako bi ja opet rucno upisao bez www -a odmah bi me "pustio" unutra. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
na operi sam vec dugo i nikada nisam imao tih problema, ocito je nesto vezano za specificne stranice. Za googe alatke je vec druga prica, njihova nekompaktibilnost sa svime sto nije firefox ili IE je legendarna kao i potreba da svaki drugi dan nesto promjene i tako update drugih browsera ucine bezvrijednim ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|