|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ubojito slabe perfomanse
Zbog cega? zaigrao danas gta san andreas. I razocaranje, steka, zatrzava a rez.640*480, sve na low. comp. 2.4 ghz celeron, 1 gb ram, ati 3650 512 ddr2,assrock maticna stvarje u toem da je meni san andreas klizio na 800*600 prije godinu dana na ati 9800 i 512 rama,asus maticna. i istom procesoru. U cmeu je problem? i nije samo san andreasu neg i u svim igrama sam primjetio znatan pad... gta III mi cak zna zatrzat na 640*480 neznam koji mu je. i zasto mi ddr 400 radi na 266 mhz? po biosu
|
|
|
#2 |
|
bycod
Datum registracije: May 2004
|
a cuj mozda imas nesto sto se vrti u pozadini. i da procesor ti je jako usko grlo tako da ga to koci vjerovatno .
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#4 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
bemti ko papagaji ste...kakvo bozje uzko grlo kada covjek kaze da mu je na staroj konfi radilo normalno s istim procesorom. Istina da je isti crkotina ali ako je gurao prije mora gurati i sada. Prije ce biti da se radi o neptimiziranom smecu zvanom renderware engin na koje dodamo ocajne ati drivere kada su stari naslovi u pitanju... a i memoriju si namjesti u biosu na pravu frekvenciju, nije da ces dozivjeti boom performansi ali nece skoditi |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
|
|
|
#8 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
pogotovo GTA 3, sjecam se kroz maglu da sam u njegovo doba imao athlona, vjerovatno 1400, 256mb rama. Grafe se ne sjecam, mislim da je bila ona 128bitna MX440 (al je ta bila teska za nabaviti kada sam je uzimao ). I upravo to, bolje je radilo na 1024 nego na nizim rezama. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
evo da se jeavim ![]() u stanju mirovanja je stanje- 176 mb, 0-1% procesor. Moglo bi se rec da je to ok. jel? Probao sam sad igrati i u nekim trenucima je trzanje tolko izrazeno da je nemoguce igrati. Jos kad sam u taskmag.stavio high prioritet...e cim taknem mis odma komp pisti kao kad se stisnu tri tipke odjednom. Gledao temp. sve ok Iritira me cijela ova situacija. skoro pa mi tetris trza
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|