|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Instaliram Vistu Ultimate, a komp mi kaže da je nemam instaliranu
Eh, ovak... Imam Toshibu Satellite a200-10w, 2.00 ghz core 2 duo, 1 gbram, nvidia geforce go 7600, 200 gb, itd.... kupio sam laptop pred godinu i par mjeseci s instaliranom vistom home premium... ja sam to odmah izbrisao jer je onda vista, pogotovo home premium, bila za k***c... naravno, stavio sam xp pro i radilo je kako treba, sve ok... samo sam se malo namučio da pronađem sve drivere... i sad sam morao formatirati disk iz kojekakvih razloga i nabavio sam vistu ultimate x64... instaliram vistu, sve ok... aktiviram je preko nekog aktivatora, sve ok... i kad sam htio instalirati drivere za vistu koje sam skinuo s službene toshibine stranice, drivere baš za taj model, on mi kaže error: nekaj poput da program koji ja hoću instalirati je kompatibilan s vistom (32-bit ili 64-bit)... kod većine drivera, mi javlja tu grešku... zašto mi to javlja kad imam instaliranu vistu? i kak da riješim taj problem? p.s. samo mi nemojte reći: instaliraj xp pro ili tak nekaj... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Nadji si pravopis i x64 verzije drivera, jer driveri za 32 bitnu vulgaris ne rade na x64 ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
driveri ti nisu vjerojatno za 64bitnu a, jesi li probao vistu 32bit? mislim, čemu 64bitna a imaš samo 1GB rama... a preko 4GB ram-a je jedan od svega par razloga zašto ljudi idu na 64bitnu verziju, pa ne vidim zašto ti moraš onda isto edit: SU bio brži malkice ![]()
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
skinuo sam drivere za 64-bitnu... sad mi se skida 32-bitna vista, pa budem probao to staviti, ali ako neide, ide opet xp.... a šta mislite, ima li kakve veze s biosima? jer znam kad sam prvu vistu brisao s kompa, morao sam skinuti neki bios na kojem će raditi xp, ili tako nešto, ne sjećam se točno... jel tu neki problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
A zašto ne staviš onu legalnu koju si dobio s njim koja već ima sve drivere u sebi?I zašto ti treba baš Vista? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|