|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
(riješeno) Hard od 320gb ima 160
imam jedan problem a neznam kako ga rijesiti. ovako kupio sam hard od decka tu sa foruma i spojim ga u svoj komp da ga formatiram jer je reko decko da ga nije stigo formatirat, hard je za bratica pa reko da mu ga dam finog praznog. i tako dignem ja sustav a ono taj novi hard ima 42gb i na njemu su win, reko pa nemoguce, odem ja u win setup di se instaliraju win pa reko mozda ima tamo unparatitioned space pa ga treba sformatirat a win to ne kuzi pa nemogu preko win i tako ja odem u setup i tamo ima samo 120gb unpartitioned spacea i ja napravim particiju i dignem win i sada na tom hardu imam 2 particije jednu od 42gb i jednu od 120 i nema vise nista a hard je 320gb, pomagajte ako znate heheheh |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Ako stavljas win xp jel ti imaju koji service pack? edit: Btw koji je to hard uopce? kaj pise na njemu na onoj naljepnici? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Pokreni Seatools i reci nam šta ti veli..
![]() |
#6 |
Premium
|
hvala svima seatools je nasao taj prostor na disku i preko njega sam kreirao particiju tako da sve funkcionira, jos jednom hvala svima!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|