|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() e ovako,pošto sam liana prodao jer mi treba neko veće kučište,ja već lagano ludim jer nisam normalan što uzet... recimo da je neki limit 800kn,možda malo gore još.. zahtjevi: -Nesmije imat vrata -gumb za paljenje mora bit višlje negdje na kučištu -što više usba to bolje -bez plexija i ventova većih od 14cm -što manje vibracija tj. što teže -minimalno mora imat mjesta za EATX -što više mjesta unutra,kao BIG -rupe za kablove,al nije uvjet -mora bit crno ...ako se sjetim još čega javim.. e sad,po ovome ja sam došao do Sharkoon Rebela 12(670kn) i starog Stackera(1050kn,a rabljenog nema,JER SE GUNTHER NEJAVLJA)...stvarno sam skoro sva kučišta u hr. pogledao i ova dva su mi zasad najbolja...samo me malo brine što rebel ima samo 7kg...eto to je to,da čujem jel vi imate kake prijedloge Zadnje izmijenjeno od: SetH. 13.01.2009. u 22:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Uklapa li se ovo u gore navede zahtjeve? cijena http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...&Sifra=7760009 edit: da, sad sam vidija i da ne ide eatx unutra. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
|
Možda ovo Cooler Master HAF 932.
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: Jul 2008
|
A po svemu tome, meni ipak nekako zvoni ovo kućište: http://www.nabava.net/trazilica.php?...=Pretra%C5%BEi Jedino što ti ne paše su vrata koja možeš skinuti, ali mislim da ti neće smetati... Bio je moj izbor, al je bilo preveliko, pa sam odlučio za "niži" model. Sad to ovisi o tebi sviđa li ti se ili ne. Meni je dobro jer nema mnogo kiča na sebi, kao mnoga druga kućišta. 800kn je "relativno" malo za big tower... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Da ste makar pogledali sta covjek trazi, max je 800kn, a nece kuciste sa rupama za ventove vece od 14cm. Ima onaj novi Chieftec za ~600kn, ne znam tacno koji je model, ali znam da ima tema na PCE. Mjesta za 14cm ventove sprijeda, 120mm na vrhu + straga. Dodju dva 120mm venta. Dosta prostora unutra, vrlo cvrsto kuciste, ipak je to Chief. ![]() Rebel 12 je relativno krhko kuciste, kao i Rebel 9, tako da ne bih isao na to. Ipak ti ne treba big tower, a glavna prednost mu je mogucnost instalacije vise od 10 HDD-ova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
FORD Fix Or Repair Daily
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
rekao sam već da mi taj kejs neodgovara jer nema prikladno hlađenje za diskove i nekako mi je malo |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
omigot. ovdje nitko ne čita postove, odgovara se samo radi napucavanja postova. za tu lovu mislim da bolje od rebela 12 nećeš naći. i ja tražim kućište kao i ti, ali niti rabljeno se ne može ništa zadovoljavajuće kupiti sličnu lovu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ja imam dva stekera ![]() jako dobro je to kučište
|
|
Oglas
|