Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 19.12.2008., 13:36   #1
hmm2
Registered User

Datum registracije: Dec 2008
custom made handheld

Ugrubo, trebam uređaj koji bi se sastojao od:
kučišta sa ekranom i par tipaka ispod ekrana
CPU
RAM
kratice za wi fi
matične ploče
hard disk (ne mora biti veći od par GB)
baterije s vremenom autonomije od barem 24 sata, ali po mogućnosti i duže
na njega treba ići windows os.
Uređaj ne bi smio biti veći od... recimo VHS kazete.

Uređaji će služiti za dvosmjernu komunikaciju sa centralnim kompjuterom preko bežične veze. Biti će korišteni samo za pretraživanje baze podataka na uređaju i slanje malih tekstualnih datoteka cca svakih pola sata centralnom kompjuteru te dobivanje odgovora od istog.
Alternativa mi je kupovina i preprogamiravanje Palmovih TXova ili nečeg sličnog, ali ti uređaji imaju dosta funkcija koje meni ne trebaju (touchscreen, internet, audio...) i radi toga mi ih je preskupo uzimati. A ujedno baterije na takvim uređajima prekratko traju.

E sad, treba mi netko tko se razumije u hardver i sklapanje takvih stvari. Da li itko zna kojoj firmi ili osobi u fušu bih se mogao obratiti. Velike firme u Hr mi ne mogu pomoći ako ne uzimam velike količine, a meni treba samo par takvih uređaja za početak i ne raspolažem šesteroznamenkastim kapitalom.

Da li je ovo dobar forum za ovakvo pitanje te ako nije, a netko zna gdje bih imao više sreće sa pronalaženjem rješenja molio bih bilo kakvu informaciju koja bi mi pomogla. Hvala
hmm2 je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno