|
![]() |
#1 |
ludi strojar
Datum registracije: Aug 2008
|
ProEngineer 4.0 Wildfire,hitno!!
Pozdrav svima! Ovak,kao kaj se vidi iz naslova radi se programu koji ima čudan način rada i kontrola.Naime, frendici u domu je pao server u paviljonu i sad je bezveze,odnosno nemre na net, a s obzirom da gore navedenom šitu od programa potrebna veza na net da bi ga se mogao pokrenuti, nemože raditi u njemu. Pitanje je jel ima ljeka za to? Izbacuje stalno da nemože očitati HOSTID, koji je ustvari ID od LAN kartice,rekli su mi da pogledam da možda nije kartica isključena, no međutim ona radi bez problema,ali nema signala od neta. Dok je bila spojena na net radilo je bez beda,no sad kad joj treba nemre.Pa me zanima dal postoji kakvo rješenje za taj problem? Unaprijed hvala!!!
![]() |
#2 |
ludi strojar
|
kaj stvarno niko nezna kako riješiti ovaj problem? ja sam probao na svom PC skinuti se s neta i proe mi je radio bez problema, dok se kolegici iz gore navedenog posta nemože pokrenuti. ona ima laptop (HP nc8430) i proe jednostavno neželi učitati host id mrežne kartice mada je ona uključena i sve. jel može itko predložiti kako riješiti ovaj problem, jer je zaista hitno??? unaprijed hvala!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Moram priznati da mi je malo cudno da ne radi bez spoja na mrežu.. obično ne radi ako nema mrežne tj. bez njenog ID-a... a da njena verzija WildFire-a nema licencu instaliranu na serveru tj. drugom kompu pa je dohvaca preko mreze(koje nema pa nista od toga)? Rjesenje bi vjerojatno bilo u instaliranju lokalne licence na doticni laptop
![]() |
#4 |
ludi strojar
|
Da znam da je čudno jer meni kad iskopčam lan kabel sve radi normalno no njoj neće pa neće,instalirao sam kao i sebi(sve po onom manualu koji se dobije),pokušao sam ponovno pokrenut instalaciju čisto da vidim jer mi hoće id očitat,al neće,lan kartica je uredno instalirana i radila je sve dok je bilo neta u paviljonu,a sad kad ga nema,nema ni proe-a.Bila je kao opcija da je možda uključena opvija da kad je otkopčan od struje( a nije stalno,je ukopčan u struju) da isključi taj uređaj al i to je isključeno tako da je jedino moguće da je lan kartica riknula,al mislim da nije jer sam malo prčkao jučer i javlaj se komp kad uključim kabel i iskopčam ga tako da mi stvarnio nije jasno koji je vrag, a nisam baš imao previše vremena da ga donesem kod sebe doma i to pokušam rješiti kak spada,pa sam sada pokušao pitat ovdje za pokoji savjet,jer ide doma u četvrtak ili petak pa da može crtat,a sumnjam da bu to sama znala napravit...
![]() |
#5 |
ludi strojar
|
Jel se može kako isključiti negdje da ne traži net konekciju da bi provjerio licencu?To mi palo napamet...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|