Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Aplikacije
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 16.12.2008., 20:21   #1
Independent
Premium
Moj komp

Independent's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
Windows se blokira sam od sebe

Evo ovako... U zadnjih mjesec dana mi se pojavljuje jedan cudan problem. Naime kada upalim komp on radi nekih 7-10min i onda odjednom slika se zamrzne i nemogu ni misem pomicati ni nisto... Onda restartam komp i sve radi najnormalnije. To se ponavlja svaki dan radi par minuta stane ja ga restartam i sve radi ko novo... Mislio sam da nije neki trojanac no AVG nije nista nasao... Please help sta da radim.
Independent je offline   Reply With Quote
Staro 17.12.2008., 02:22   #2
Joke
N00B
Moj komp

Joke's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Imas li kakvih errora u event vieweru?Jesi testirao RAM memtestom?PS.Ovo napajnje ti je ono
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 17.12.2008., 17:48   #3
Independent
Premium
Moj komp

Independent's Avatar

Citiraj:
Autor Joke Pregled postova
Imas li kakvih errora u event vieweru?Jesi testirao RAM memtestom?PS.Ovo napajnje ti je ono
Ma znam da, napajanje je za ku*ac... Al po meni nebi trebalo utjecati na to jer odkad imam komp na ovoj grafi je sve najnormalnije radilo. Komp sam kupio prije 2 ipo godine te nisam se uopce kuzio u masine i neki frend informaticar mi je to slozio (uglavnom slaze poslovne kompove), sad negdje za oko 4-5 mjeseca uzimam novu masinu pa cu se i po ovom dragocjenom forumu informirat

Nego ontopic: Nisam probao sa memtestom budem ga skinuo pa javio... btw. jel to taj program?http://www.memtest.org/

EDIT: gdje upalim taj event viewer?
Staro 18.12.2008., 04:17   #4
Joke
N00B
Moj komp

Joke's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Da mozes skinut memtest ISO image sa tog sajta ili ovog http://www.memtest86.com/ zaprzi na cd pa bootaj i pusti nek testira preko noci..Ovo za event viewer start->control panel->administrative tools->event viewer->pa pod system vidi sta ima?
Staro 18.12.2008., 16:50   #5
Independent
Premium
Moj komp

Independent's Avatar

Evo isao sam u Event Viewer, u system sam usao i ima poprilicno dosta onih error a uglavnom kod njih pise Service Control Manager i pod event od tih pise 7026, imam par warninga na kojima pise disk, neki su PlugPlayManager, a vecina njih je tcpip.

Jel moze bizi daje do tog service control manager ili da probam sa tim memtestom? I kolko vremena treba on biti upaljen da bi zavrsio cijeli taj test?
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno