Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 15.12.2008., 20:54   #1
BADSIM
Premium
Moj komp

BADSIM's Avatar

Datum registracije: May 2002
Zamjena robe u vemilu

pozdrav
frend je kupio grafu u vemilu osijeku jer je mislio da je njegova neispravna i nakon par dana je ustanovio da nije.
odnio je novu nazad i tražio da zamijeni za nešto drugo, a oni mu kažu ne može ništa drugo već se može zamijeniti grafa za grafu.

da li su trgovci postupili ispravno i da li je to politika vemila?
BADSIM je offline   Reply With Quote
Staro 15.12.2008., 21:18   #2
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Zamjeniti može samo u slučaju reklamacije - dakle ako je grafičko neispravna ili se pokvarila. Nema onoga "ako nisi zadovoljan robom možeš vratiti i zamjeniti u roku X dana"
Kupio si što si kupio.
Oglas

Oglas
Staro 15.12.2008., 21:32   #3
Warcraft1980
Premium
Moj komp

Warcraft1980's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
Zamjeniti može samo u slučaju reklamacije - dakle ako je grafičko neispravna ili se pokvarila. Nema onoga "ako nisi zadovoljan robom možeš vratiti i zamjeniti u roku X dana"
Kupio si što si kupio.
kako to?
zar nije bilo, moš vratiti u roku 8 dana,
al pod uvjetom da je sve ok, tj. neoštećena ambalaža pa i proizvod

Wii entertainment

KLIKNI
Warcraft1980 je offline   Reply With Quote
Staro 15.12.2008., 21:40   #4
gunther
Premium

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor Warcraft1980 Pregled postova
kako to?
Nije mi jasno zasto se forsira ta prica o povratu robe u roku 8 dana?

To vrijedi jedino ako je roba kupljena na daljinu; recimo preko neta u web shopu...

I to je par puta ponovljeno

Al opet se ponavlja prica
AMD Ryzen 5900X; Gigabyte Aorus X570 Elite; Corsair Vengeance RGB Pro SL DDR4 2X16 Gb 3600 Mhz; AMD Radeon Gigabyte 7900 XTX; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
gunther je offline   Reply With Quote
Staro 15.12.2008., 21:41   #5
Buger
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
kako to?
to je ako kupiš nešto što nisi vidio prije kupnje, npr. kada kupuješ preko web shopa...
Buger je offline   Reply With Quote
Staro 15.12.2008., 21:46   #6
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Citiraj:
kako to?
Baš sam to pitao kad sam kupovao cooler u Vemilu, i kaže mi prodavač da im je došao mail iz uprave da nema nikakve zamjene robe ako je kupljena roba ispravna.
Staro 15.12.2008., 22:04   #7
flash1
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor gunther Pregled postova
Nije mi jasno zasto se forsira ta prica o povratu robe u roku 8 dana?

To vrijedi jedino ako je roba kupljena na daljinu; recimo preko neta u web shopu...

I to je par puta ponovljeno

Al opet se ponavlja prica
nije istina meni su uredno vratili novce nakon 4 dana jer nisam bio zadovoljan.
Mogo sam i zamijenit za nešto drugo.
flash1 je offline   Reply With Quote
Staro 15.12.2008., 22:16   #8
JuVe
Premium

JuVe's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor flash1 Pregled postova
ma
vratili su ti novac i to zato jer nisi bio zadovoljan? jesi siguran da je to bilo u vemilu? a prije koliko?
JuVe je offline   Reply With Quote
Staro 16.12.2008., 11:45   #9
flash1
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor JuVe Pregled postova
ma
vratili su ti novac i to zato jer nisi bio zadovoljan? jesi siguran da je to bilo u vemilu? a prije koliko?
kojih godinu dana, i u HG-u isto.
Donio na servis reko ne sviđa mi se, ovaj pregledao kutiju(sve je bilo na mjesto) i to je to.
flash1 je offline   Reply With Quote
Staro 16.12.2008., 12:04   #10
gunther
Premium

Citiraj:
Autor flash1 Pregled postova
Pogledaj si zakone...

Moze ti i Suzana dat sutra nesto, pa ne mozes za mjesec dana doc Jeleni i zahtjevat isti to, jer ti je Suzana dala...

Drugim rijecima, mogu ti vratit nova, dat iz svog djepa jos duplo, prepisat ducan na tebe, ali to je stvar njihove dobre volje, oni to po zakonu nisu duzni napravit.
AMD Ryzen 5900X; Gigabyte Aorus X570 Elite; Corsair Vengeance RGB Pro SL DDR4 2X16 Gb 3600 Mhz; AMD Radeon Gigabyte 7900 XTX; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 16.12.2008., 12:12   #11
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
U VeMilu kad si jednom nesto kupio - kupio si zauvijek , pa cak i da se pokvari opet ce se oni potruditi prvo da ti uvale nesto slabije , onda ce probati da ti uvale nesto popravljeno rabljeno , a onda tek mozda na kraju dobijes sto bi i trebao , i uz sve to jos ce i garanciju za novi proizvod skratiti ... zato u vemil šaljem samo one koji mi nisu dragi ...
Router je offline   Reply With Quote
Staro 16.12.2008., 12:29   #12
Dr. Beast
Premium

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
kako to?
U Linksu u Rijeci se može bez problema vratiti u roku 8 dana i vrate novac bez ikakvog pitanja, lijepo stoji obavijest iznad blagajne.

U Ve-milu također nikada nisam imao problema sa zamjenom robe za neku drugu, bilo što iz asortimana, jedino novac ne vraćaju.
Dr. Beast je offline   Reply With Quote
Staro 16.12.2008., 12:34   #13
Gemmy
smeghead
Moj komp

Gemmy's Avatar

Citiraj:
Autor Dr. Beast Pregled postova
U Linksu u Rijeci se može bez problema vratiti u roku 8 dana i vrate novac bez ikakvog pitanja, lijepo stoji obavijest iznad blagajne.

U Ve-milu također nikada nisam imao problema sa zamjenom robe za neku drugu, bilo što iz asortimana, jedino novac ne vraćaju.
bas sam si mislio di sam vidio taj natpis iznad blagajne
Gemmy je offline   Reply With Quote
Staro 16.12.2008., 12:35   #14
Pippincro
Premium
Moj komp

Pippincro's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Upravo tako kako gunther kaze - ljudi bi se o proizvodu koji kupuju trebali malo prije informirati a ne da kupe i zakljuce da im se "nesvidja", pa vrate (doduse ovo ni ne prolazi, osim u iznimnim slucajevima ovisno o prodavacu i njegovoj susretljivosti) a onda taj isti vec rabljeni proizvod dobije neki novi kupac...

Sve je jasno, ako kupujes preko web shopa onda imas pravo vratiti kupljen proizvod u roku 7 dana (i to u prvobitnom stanju, da nebi bio slucajno ostecen).

U vezi garancije - zakonski rok je 30 dana + 2 tjedna ako se nevaram. U tom roku neispravan proizvod mora biti zamjenjen proizvodom istih ili slicnih specifikacija (ovo je sirok pojam i ustvari najvise ovisi o dogovoru izmedju onoga koji reklamira i prodavaca - moze se recimo ako umre hd3870 dobiti istu takvu od drugog proizvodjaca, ali je tu opet razlika izmedju ddr3 i ddr4 i sl, komplicirana prica koja ovisi o tumacenju i samom dogovoru).

U slucaju da proizvod nije moguce zamjeniti (ili se zeli zamjeniti necim drugim sta ne odgovara specifikacijama i odbije se preuzeti), a zakonski rok prodje u igru dolazi povrat novaca - u pravilu u punom iznosu placenom na racunu (s time da ovdje neki trgovci uzimaju zadnju cijenu po kojoj je on isao, ali kod inspektorata je provjereno i trebala bi biti isplacena suma koja stoji na original racunu). Ovo skorom nikad ne prolazi u lijepom dogovoru i onda se zove drustvo za zastitu potrosaca i inspektorat i oni izlaze na teren i obicno rjesavaju prijavu u roku 30 dana.

I zadnje - kod zamjenjenog proizvoda postoje 2 slucaja:
1. ako je uradjen mali popravak na proizvodu - onda se garancija nastavlja
2. ako je proizvod zamjenjen (moze biti i identicnim proizvodom) ili je ucinjen veci popravak dolazi do novog garancijskog roka koji vazi za taj proizvod - dakle nema nastavljanja. Ako se ovo ne ispostuje (recimo vemil to radi), zove se inspekcija i radi prijava s dokumentacijom.

Eto, ovo je ukratko iz par primjera, prakse i saznjanja od drugih ljudi koji su adekvatniji u tom podrucju od mene
Pippincro je offline   Reply With Quote
Staro 16.12.2008., 12:52   #15
ne®adnick
Uvijek prezaposlen

ne®adnick's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor Router Pregled postova
U VeMilu kad si jednom nesto kupio - kupio si zauvijek , pa cak i da se pokvari opet ce se oni potruditi prvo da ti uvale nesto slabije , onda ce probati da ti uvale nesto popravljeno rabljeno , a onda tek mozda na kraju dobijes sto bi i trebao , i uz sve to jos ce i garanciju za novi proizvod skratiti ... zato u vemil šaljem samo one koji mi nisu dragi ...
U Ve-Mulju kupujem samo tinte za printer, ali to i onako kratko traje
Staro 16.12.2008., 14:22   #16
kalixius
...carpe diem...

kalixius's Avatar

Kupac može tražiti zamjenu kupljenoga proizvoda ili povrat novca samo u slučaju ako proizvod ima određenih nedostataka. (Zakon o zaštiti potrošača-članak 5.)

No neke trgovine poput Linksa ili HGspota dopuštaju zamjenu bez obzira na gore navedeno.Na taj način žele izaći ususret kupcu što je njihov osobni izbor i za samu pohvalu.
kalixius je offline   Reply With Quote
Staro 16.12.2008., 14:53   #17
shaggy
Registered User
Moj komp

shaggy's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
To je ista stvar što je jedan lik došao kod mene (u jedan od navedenih računa) i pita da li on može zamjeniti robu koju je kupio jer ju on u biti nije htio kupiti, ili kupi čovjek kod mene externi hard i dođe za dan dva i pita kao jel on može to zamjeniti jer mu to netreba, pa mislim stvarno ljudi probudite se i skoncentrirajte se, kak ti možeš kupiti nešto a u biti nisi htio ili kupiti nešto što ti u biti na kraju netreba, pa naravno da mu neću zamjeniti.
Ili klinac ujutro kupi tintu za printer, neuzme račun i dođe popodne sa svom rasturenom kutijom "jel ja mogu zamjeniti ovu tintu, ta nepaše u moj printer?", onak NEE
Roba koju kupite preko web shopa imate ja mislim pravo 14 dana na reklamaciju i to na fizička oštećenja ili nekog nedostatka.
Neispravna roba uvijek se naravno mijenja za isti artikl, ali postoji mogućnost u dogovoru sa servisom da se zamjeni za neki drugi, po mogućnosti skuplji artikl , (ali od ovog artikla koji reklamirate morate imate komplet neoštećenu ambalažu,sve što ste dobili do zadnjeg papirića i naravno račun i garanciju), ali novci se NE vraćaju
Artikl ako se zamjeni za drugi, garancija onda vrijedi od prošlog artikla tj. stara garancija (jer tak bi onda svi pri kraju garancije sredili artikl da ode na servis, zamjenit za drugi i nova garancija, E NEMOŽE)
Zakonski rok garancije je 45 dana, gleda se od onoga dana kada je artikl zaprimljen u ovlašteni servis, nakon 45 dana ako artikl nije složen dobivate drugi - ako je artikl fizički oštećen, može proći i 80 dana ali nemate pravo na novi jer Vam tada garancija NE vrijedi
A one stvari "ja hoću novce natrag jer nisam zadovoljan", ha čuj ja bi tako onda nabavio novce i okolo hodao po dućanima i auto salonima, uzimao stvari, za koji dan kad se zasitim odem tamo i "vratite mi novce ja nisam zadovoljan" i ajmo dalje kod drugog.

Mislim dosta ljudi takve stvari ne kuži jer neradi takav posao, da se u nekim od tih dućana zaposli onda bi ga tek vidio jel bi tak pljuvao po firmi ili najgore po zaposlenicima koji su najmanje krivi (jer oni kak dobiju naredbu tak mora biti, ako slučajno napraviš nešto što nisi smio, npr. zamjenio tak neki artikl a nisi smio, taj artikl plačaš i možeš si ga slobodno uzeti pa ćeš slijedeći put radit kak ti se kaže)
shaggy je offline   Reply With Quote
Staro 16.12.2008., 15:07   #18
Router
Hejter

Citiraj:
Autor shaggy Pregled postova
To je ista stvar što je jedan lik došao kod mene (u jedan od navedenih računa) i pita da li on može zamjeniti robu koju je kupio jer ju on u biti nije htio kupiti, ili kupi čovjek kod mene externi hard i dođe za dan dva i pita kao jel on može to zamjeniti jer mu to netreba, pa mislim stvarno ljudi probudite se i skoncentrirajte se, kak ti možeš kupiti nešto a u biti nisi htio ili kupiti nešto što ti u biti na kraju netreba, pa naravno da mu neću zamjeniti.
Ili klinac ujutro kupi tintu za printer, neuzme račun i dođe popodne sa svom rasturenom kutijom "jel ja mogu zamjeniti ovu tintu, ta nepaše u moj printer?", onak NEE
Roba koju kupite preko web shopa imate ja mislim pravo 14 dana na reklamaciju i to na fizička oštećenja ili nekog nedostatka.
Neispravna roba uvijek se naravno mijenja za isti artikl, ali postoji mogućnost u dogovoru sa servisom da se zamjeni za neki drugi, po mogućnosti skuplji artikl , (ali od ovog artikla koji reklamirate morate imate komplet neoštećenu ambalažu,sve što ste dobili do zadnjeg papirića i naravno račun i garanciju), ali novci se NE vraćaju
Artikl ako se zamjeni za drugi, garancija onda vrijedi od prošlog artikla tj. stara garancija (jer tak bi onda svi pri kraju garancije sredili artikl da ode na servis, zamjenit za drugi i nova garancija, E NEMOŽE)
Zakonski rok garancije je 45 dana, gleda se od onoga dana kada je artikl zaprimljen u ovlašteni servis, nakon 45 dana ako artikl nije složen dobivate drugi - ako je artikl fizički oštećen, može proći i 80 dana ali nemate pravo na novi jer Vam tada garancija NE vrijedi
A one stvari "ja hoću novce natrag jer nisam zadovoljan", ha čuj ja bi tako onda nabavio novce i okolo hodao po dućanima i auto salonima, uzimao stvari, za koji dan kad se zasitim odem tamo i "vratite mi novce ja nisam zadovoljan" i ajmo dalje kod drugog.

Mislim dosta ljudi takve stvari ne kuži jer neradi takav posao, da se u nekim od tih dućana zaposli onda bi ga tek vidio jel bi tak pljuvao po firmi ili najgore po zaposlenicima koji su najmanje krivi (jer oni kak dobiju naredbu tak mora biti, ako slučajno napraviš nešto što nisi smio, npr. zamjenio tak neki artikl a nisi smio, taj artikl plačaš i možeš si ga slobodno uzeti pa ćeš slijedeći put radit kak ti se kaže)
Dosta napuhano i jos neistinito sto se tice garancije za zamjenjeni artikl , jos par godina ce mozda i ici ovakav stav dok novi zakon o potrosacima ne profunkcionira . A sad moze biti ovako kako je dok su kupci neinformirani i nesvjesni svoje snage .
Staro 16.12.2008., 15:11   #19
Pippincro
Premium
Moj komp

Pippincro's Avatar

Citiraj:

Ovo nije istina i sam bi to znao da vishe ljudi zna svoja prava i zove ti inspekciju u posjet.
TO sto ti i drugi trgovci drugacije tumacite zakon i uvjerite nesigurne kupce da ste u pravu nema veze s vezom.
Isto tako, povrat novaca se itekako desava nakon zakonskog roka ako nije doslo do zamjene artikla do tada i dogovora (naravno, nakon sto inspekcija napravi svoje).

Ako nevjerujes ovome sta pishem, lijepo sljedeceg kupca kojeg ces probati uvjeriti u suprotno obrati na mene pa cu ga ja spojiti s inspektoratom pa cemo vidjeti tko je u pravu ovdje.
Ovo znam i iz prakse, jer je obiteljska tvrtka (mada ja tamo neradim) zastupnik za autodijelove - preko 200 000 artikala je u pitanju, naravno i elektronicki asortiman
Staro 16.12.2008., 15:26   #20
MIK
no fear
Moj komp

MIK's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Ako je artikan na servisu garancija se produžuje za onoliko koliko je bio na servisu.
Ako uređaj novi dobiješ i novu garanciju.

Evo mali primjer iz života: buraz vozio Megana i razletio se turbo (otišao motor u iberturažu i tako jedno 3minute u full gasu bez blokade dok se nije razletio- a ugasit se nije dao). Garancija istekla auto ima 120.000km (garancija pokriva 100.000 km).

Znači garancija ne pokriva ništa ali se desio kvar koji se nije smio desiti. Da skratim dio štete je pokri Renault Hrvatska dio ovlašteni serviser (jer je tamo stalno servisiran) a dio kupac.

+ dobivena 1 g. garancije na tvornički reparirani motor (može se reći novi motor)

Zaključak: ako netko drži do svog poslovanja taj će izaći kupcu u susret jer se takav kupac vrača a ne blati dalje firmu da ga je zahebala.
MIK je offline   Reply With Quote
Staro 16.12.2008., 15:41   #21
Gilbert5
Agent 0
Moj komp

Gilbert5's Avatar

Citiraj:

Pišeš neistine. Prava vemulj škola.

Vemulj posluje po svom viđenju zakona, vrijeme je da im se stane na kraj.

Meni su isto uvalili novi proivod u zamjenu sa starom garancijom, za koji dan cu poslati prijavu u inspektorat (lijen sam bio odmah to riješiti) pa ćemo vidjeti dalje.

Zanimljivo kako zakon cisto definira povrat novca, a u vemulju se prave mutavi.

Citiraj:
Obveza trgovca
Članak 5.
(1) Trgovac je dužan potrošaču ispuniti ugovor u skladu s odredbama ovoga Zakona i propisima obveznog prava.
(2) Trgovac je dužan, na zahtjev i prema izboru potrošača, proizvod koji ima nedostatak zamijeniti novim ispravnim proizvodom ili mu vratiti iznos plaćen za taj proizvod, odnosno sniziti cijenu ili, uz suglasnost potrošača, otkloniti nedostatak na proizvodu.
(3) Trgovac je u slučaju nedostatka kod obavljene usluge dužan, na zahtjev potrošača, vratiti iznos plaćen za tu uslugu, sniziti cijenu usluge ili otkloniti nedostatak obavljene usluge.
(4) Potrošač može u slučaju iz stavka 2. i 3. ovoga članka zahtijevati povrat plaćenog iznosa samo ako je prethodno dao trgovcu primjereni rok za ispunjenje ugovora.
(5) Nedostatak na proizvodu, odnosno obavljenoj usluzi, kada je to nužno, dokazuje se vještačenjem u za to ovlaštenim ustanovama ili uz pomoć ovlaštenog sudskog vještaka, a troškove vještačenja snosi potrošač ili trgovac, ovisno o rezultatu vještačenja.
(6) Trgovac je dužan, u tijeku jamstvenog roka, popraviti u primjerenom roku neispravan proizvod potrošaču koji je predao jamstveni (garancijski) list, ili, ako to nije moguće, umjesto istoga predati mu proizvod koji je ispravan.
Btw, ako niste znali ->
Citiraj:
Ambalaža
Članak 14.
(1) Ambalaža mora biti neškodljiva za zdravlje, prilagođena obliku i masi proizvoda i ne smije dovoditi potrošača u zabludu glede mase i veličine proizvoda te mora biti sukladna posebnim propisima koji propisuju zahtjeve za ambalažu.
(2) U slučaju ponude zamatanja posebnim papirom za zamatanje i dodatnim ukrasima, cijena tih proizvoda i usluge zamatanja mora biti istaknuta jasno, vidljivo i čitljivo.
(3) Vrećice i torbe koje služe za nošenje kupljenih proizvoda i imaju u cijelosti ili djelomično logotip, znak, slogan i/ili naziv proizvođača ili trgovca smatraju se promidžbenim materijalom. Takvu ambalažu trgovac ne smije naplatiti.
(4) Trgovac mora na zahtjev potrošača zadržati ambalažu prodanog proizvoda.
Fino im se ostavi kutija, i nek se oni jebu s tim. A ne da nas svaki put jebu da fali kutija.
Gilbert5 je offline   Reply With Quote
Staro 16.12.2008., 17:07   #22
gunther
Premium

i sto to sve ima veze sa povratom novca za ispravan proizvod?
Staro 16.12.2008., 17:41   #23
Pippincro
Premium
Moj komp

Pippincro's Avatar

Citiraj:
Autor gunther Pregled postova
i sto to sve ima veze sa povratom novca za ispravan proizvod?
Bash nista, to smo vec apsolvirali

Malo smo krenuli u krive vode zahvaljujuci meni
Staro 16.12.2008., 18:10   #24
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Za početak shaggy zbog ovakvih kao što si ti obožavam reklamacije, prvo i osnovno da te naučim nećemu, a to je da je KUPAC dakle osoba od 1-101 godine UVIJEK u pravu, a tvoja je dužnost kao trgovac/prodavač biti ljubazan i susretljiv, u slučaju da nisi (barem u mom slučaju) i da se odnosiš prema meni na način na koji se ne bi smio odnosit zvao bi ti šefa i dobro bi se pobrinuo da te kazni, bilo na način da ti skine s plače ili na neki drugi način.

Citiraj:
Onak klinac je dao lovu za tu tintu i bio to on ili šef države prava su im ista! Osim toga ovo pokazuje koliko si samo neprofesionalan.
Osim toga kad daješ neki proizvod on se sa bar kod čitačem memorira tako da se veže uz račun, a to je između ostalog i zbog vašeg dobavljača a ne samo zbog kupaca.
Ja gdje god sam došao bez računa uz malo lijepih riječi sam dobio kopiju računa i nikakvih problema nije bilo, ali očito si ti iznad tog klinca pa ga iebeš bez prava no dobro.

Citiraj:
Misliti je....... tak da nakon tog mislim; dalje ne čitam.

Citiraj:
Kupim komp kod vas i ne dobijem ambalažu, sad ćeš reć da ima naljepnica, srećom pa se ona smije skinut i ostaje garancija (provjereno), samo muljaža sa tim prolazi kod onih koji to ne znaju..
I šta da recimo neka firma kupi 20 CRT monitora, oni bi kao morali imat kutije, pa šta ti je, kakve veze kutija ima sa proizvodom osim što u njemu dolazi.

Citiraj:
Ma nemoj, e pa MOŽE. Jer uz novi proizvod ide i nova garancija, to su neka tvoja ili od tvoje firme pravila, naravno možeš sa tim muljat ali ne svakoga.

Citiraj:
Ne kuži dosta ljudi svoja prava pa ih jebete ko mlade majmune, a što se zaposlenika tiče svako ima svoj zakon od njih, i to mene ni najmanje ne zanima, ako nisam zadovoljan sa trgovcem/prodavačem uvijek je to netko iznad njega.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote
Staro 17.12.2008., 19:09   #25
Gilbert5
Agent 0
Moj komp

Gilbert5's Avatar

Molim mišljenje.

Ploča mi je na reklamaciji (od maxa kupljena ) u vemulju, i pošto takvih ECS 650i SLI više nemaju, ponuditi ce mi neku sličnu.

Ovako mi je rekao prodavač, kao pod službeni stav firme. Zamjena ide isključivo za ploču, istu takvu. Ako nema iste, zamjena ide za najbližu sličnu istog proizvođača.

Veli da mogu i nadoplatiti, ali glavno da je ecs. Ne treba napominjati da je izbor šugav, mogu uzeti eventualno http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...&Sifra=1010146

Biste li se vi svađali za povrat novca, prijavili ih inspektoratu(premalo je love u pitanju (imho) za takvu zajebanciju), ili jednostavno uzeli neku ECS ploču i bok?
Staro 17.12.2008., 19:15   #26
Router
Hejter

Ja bi se ( a i jesam u dva navrata m i poslije drugog puta nisam vise tamo niakd zakoracio ) sa njima svadjao i natjeravao za povrat , nije bilo ugodno ali oba puta sam dobio kaj sam htio nakon malo vremena . Zasto bi uzimao nesto sto ti ne odgovara za tvoje potrebe ?
Staro 17.12.2008., 19:21   #27
Zmaj000
Neradnik
Moj komp

Zmaj000's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Ak je ecs onda ocu ecs ili drugu plocu koju ja ocu naravno ak je skuplja nadoplatiti cu ak to nedaju onda ocu bas taj model svoj i nezanima me nista drugo. Tak je bilo sa mojom 6600 gs davali meni 6600 albatron , reko ne ocu tu svoju ili pare za 2 tjedna me nazvali dodjite po lovu i gg
Zmaj000 je offline   Reply With Quote
Staro 17.12.2008., 19:38   #28
Gilbert5
Agent 0
Moj komp

Gilbert5's Avatar

Da je više para u igri, svađao bih se. Al ovak za 500kn im tamo radim frku, a pola ih poznam.

Ne znam, budem vidio.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno