|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Problemi sa vezom
Prije par dana su poceli problemi sa vezom. Internet radi normalno, brzina mu je ista kao i inace, ali se problem pojavljuje kad igram igre na netu. Pocelo je tako da normalno udjem u igru, ali mi se svakih 10 minuta pojavi connection interrupted i igra mi zasteka. Kada se to inace dogodi, ljudi oko mene se ne micu, nemogu pisat u igri i bas sve mi zasteka, ali sada je pocelo biti drugacije. Vidim sve normalno kao da mi sve dobro radi. Znaci ljudi se normalno micu oko mene, mogu pisat na say, ali se ja nemogu micati i ping mi je oko 600-700. Nakon nekih 20 sekundi mi se to popravi nazad kako je bilo i sve je ok. Onda opet isto nakon 10 minuta i tako stalno. Onda mi je ping poceo biti visok odmah kada udjem na server. Cim udjem i biram npr. team, treba mu neke 2-3 sekunde da odabere, stisem tab i vidim da je ping 150-200. Nakon 5 sekudni se smiri i bude oko 60 i tako 10 minuta. Tada se opet pocne dogadjati ovo sto sam gore opisao. Imam DLink, DSL-G684T. Mogucnost mijenjanja routera nije moguca zbog maxtva. Spojena su mi 2 kompjutora u LAN, a na drugom se kompjutoru normalno moze igrat i nista ne steka, dakle problem je u ovom kompjutoru. Kada mi ping poraste odem u procese i poslozim ih po memory usage, ali tamo mi budu samo antivirus, xfire..sve normalni programi ukljuceni kao inace dok je radilo kako treba. Skenirao sam kompjutor i nema virusa, spywarea itd. Hvala na pomoci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
css? meni se to desavalo kada nas dvojica ide preko iste linije. Ali samo na nekim serverima. I na kraju nikada nije bilo do nas, uvijek su oni nesto brljali po serveru |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Nije mi bas jasno, ali ping mi je visok zbog tipkovnice. Kupio sam novu tipkovnicu i isti dan je pocelo sve to sa pingom. Kada ju iskljucim sve je normalno. Probao sam par puta i definitvno je zbog nje. Sada neznam kako to rjesiti. Trazio sam po netu ali nigdje nista. Instalirao sam nove drivere i isti drek. Uninstallo sam program, iskopco ju itd., kao da ju prvi put instaliravam. Pratio sam sve upute, i opet isto. Zna li netko nesto o tome? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|