Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 12.12.2008., 14:52   #1
Futura IT
Premium
Moj komp

Futura IT's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Optimum računala - gorko iskustvo

U ponedjeljak naručim nekakav kabel za spajanje na wireless i zovem ih i kažu napravit ćemo vam kabel sutra, slobodno dođite po njega iza 14h, kad kolega dođe na posao koji radi kablove pa će vas čekati. Pitam ih ja kolko je cijena kaže lik meni 89kn za gotovinu. Reko odlično, dolazim.

I dođem tamo nakon nekih 1,5-2h putovanja, da bi mi rekli: Oprostite nismo vam napravili kabel, kolega je krivom kolegi napisao za kabel, i ovaj koji radi nije dobio nikakav zahtjev. Vec sam tu puko, jer koji sam k.. onda putovo tak dugo, i plaćo javni prijevoz, da bi zašparo nekih 50ak kn kolko je skuplji u Elmi. I kaže meni frajer žao nam je, ali evo tak je kak je, možete doći sutra. Reko nemogu doći jer nisam u gradu, nije mi baš usput, i nije baš tak u redu od vas zavlačit ljude. Već sav raživciran odem, i drugi dan mi cura kaže da može pokupit kabel u petak, pa ih zovem nek naprave ovaj put kabel pa ćemo doć po njega. I zovem drugi dan da vidim jel gotovo da nebi opet bilo i kaze lik, je čeka vas kabel.

Dođe ona danas po kabel i sve super i frajer joj ide naplatit i kaže: 132kn.. Mislim WTF??? koje hebene 132kn? Zovem ja njih i kaze lik čekajte da provjerim, i veli da cijena je ta, reko kak je ta a prije 3 dana je bila 90kn, sad je kabel poskupil 40kn, i radi vaše nesposobnosti što nije bio gotov u utorak, ja pušim 40kn. Nisu neki novci, ali opet.

Poslovanje 0/10
Futura IT je offline   Reply With Quote
Staro 12.12.2008., 18:58   #2
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
jebiga, US dollari saraju kao nenormalni
Dizel je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 12.12.2008., 19:15   #3
~Kaiser_Chief~
Premium
Moj komp

~Kaiser_Chief~'s Avatar

Datum registracije: Dec 2007
ma je...
ti kaj rade u optimumu jos kad sam ja memu kupovao, ono, kao online dostupna idem 5 put u ducan i nema je... nesto su gadno muljali.. ..
Staro 21.12.2008., 10:09   #4
panglu
Premium

Datum registracije: Mar 2008
ja sam bil kupoval fotic canon a580 tam jer je na drugom najeftinijem mjestu bil 150 kuna skupilji, i poslo mail i drugi dan me zvali da je dosel i da normalno pokupim, tak da kaj se mene tice nisu losi...
panglu je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno