|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
![]() Ništa, instalirao sam si najnoviju verziju 2009 jučer. Pokrenem a kada ono Error 8000ffff (i da, googlao sam ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
ruši winse ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Trying again downloads a standalone installer to your computer. Citiraj:
Pa mora postojat način da se ukloni kako treba... ![]() Nema ni u Program Files? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
U Add/Remove programs ga nema jer se msatra dijelom vindoza. Kao otvoriš Add/Remove Programs ekran, s lijeve strane imaš 3 ikone od kojih se jedna zove nešto tipa 'Windows Programs'. Klikni na nju i onda se otvori novi meni. Negdje u njemu (čini mi se pod Accesories) imaš i Messenger pa makni kvačicu s njega.
![]() |
#8 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
A to How To Add or Remove a Windows Component in Windows XP To je valjda samo za (prastari) Windows Messenger. Windows Live Messenger Help Da nigdje ne piše… ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Ako imas onu betu, mogao si potraziti OVU TEMU , pa da quote-am sam sebe: Citiraj:
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|