|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jan 2007
|
novi mobitel(na bonove)
tražim mobitel na bonove i dvoumim se između SE W595 i nokie 6650?(u t-com ponudi imaju istu cijenu) koji je od ova 2 mobitela noviji odnosno bolji? ako netko ima neki od mobitela, ili zna prednosti i rezlike nokie i SE...kvaliteta zvuka,kamera...nokia ima i gps....da li je iskoristiv? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Hm , ovo si mogao recimo i sam napraviti prije otvaranja teme : http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone1=2311 a onda si mogao koristiti search na forumu , i nasao bi o 6650 jednu lijepu temu sa dosta dojmova ... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Banned
|
Citiraj:
na bug forumu mi jedan član kaže da uzmem nokiu jer SE ima dummy OS a nokia ipak simbian neznam,da li mi možete negdje nać da vidim slike koje radi SE W595? ako je kamera i zvuk od SEkvalitetniji od nokie uzet ću nakraju SEW595 koji je ipak noviji model ajde netko ove godine(neznam koji mjesec) imao je tele2 mobitel NOKIA 5610 XM na bonove za čini mi se 1900-2000kn; da li je moguće negdje to pronać ako je zaostalo u kojoj trgovini ili se to povlači iz ponude? Zadnje izmijenjeno od: Router. 15.12.2008. u 19:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Hejter
|
5610 vise sluzbeno nema u prepaid ponudi , samo na pretplatu , a jedini nacin da saznas jer ih gdje zaostalo je da obidjes prodajna mjesta ili kontaktiras tele2 putem maila ili korisnicke sluzbe i probas dobiti neki info ... Sto zapravo zelis od mobitela ? 5610 i w595 su vise multimedijalno , odnosno glazbeno nastrojeni uredjaji , i oba su dobar izbor , a 6650 je ipak neso ajmo reci vise ozbiljniji uredjaj zbog symbiana i gpsa . |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Hejter
|
Slusalice uz w595 bi morale biti sa 3.5mm konektorom i adapterom , tako da mogu primiti bilo koji moddel . Ako je kamera bitna , onda po meni nokia nije bas neki izbor . Ne znam jer si bacio vec oko na ovaj review od w595 : http://www.mobile-review.com/review/...-w595-en.shtml |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Hejter
|
Meni je 5610 bolji od w595 . A za Lg i bateriju ne znam . |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
Ima tko LG KC550,malo dojmovi,po specifikacijama ima sve a nije skup kakav je mobitel SE C702? Pronašao sam specifikacije te ponudu na www.diskont24.com za 1600i i nešto kuna(samo mobitel) Nisam pronašao nikakve komentare i iskustva!? Ima tko,šta mislite o mobu? Zadnje izmijenjeno od: Router. 18.12.2008. u 22:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2004
|
Imam ga tek nekoliko dana pa ne mogu puno reći o njemu. Generalno sam zadovoljan mobitelom, smatram da opravdava svoju cijenu, ali me kamera razočarala u uvjetima slabijeg svjetla. Npr. Sony-Ericsson C902 u takvim uvjetima daje bolje slike, ali je i više nego dvostruko skuplji. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|