|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
(riješeno) Ne mogu deinstalirati T-Mobile w'n'w stick
pozdrav. imam problem prilikom instalacije sticka odnosno t-mobile menagera za bežični net. radi se o frendu. zamoli me da instaliram mu to i reko moze, nije prvi put. i sad , napravim grešku napočetku jer sam stavio stick bez kartice.konj. prije početka instalacije programa sam stisnio cancel i fino se sve zatvorilo.i sad eto blema. stavim karticu i stick u lap i nista. nema pokretanja instalacije. odnosno kaze mi da je već instaliran speedmenager i da to treba uninstall. al fora je sto to ne mogu instalirat preko add/remove programs , ccleaner očisti registri al bez uspjeha , opet isto. na mom kompu sve uredno radi. ima tko ideju kako da maknem tu fakin pizdariju iz registry-a il odakle već? tnx manovi Zadnje izmijenjeno od: snorky_vk. 30.04.2010. u 22:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
riješeno, našao sam ga ručno u registry-u. hebo oca svog..... al mi je živaca popapo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Ako vec ne znas "napamet", gdje bi trebalo to bit po registryu bacis oko tu -> Unistall program manually Vec podosta puta sam stavljao taj link tu po forumu.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
koristio sam to.... ma fakin 3 sata sam kopo po registry-u. i to tvoje je pomoglo. tnx ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|